Special Offer

Author

Oh PMS... Indikasi Kesuburan??

Oh PMS... Indikasi Kesuburan??

Salam Semua... Emm semalam tak update blog gara-gara hilang mood.. Adoii nak mengemaskan blog yang da serabai.. Maklum la tak de photoshop...

Mengimbau Zaman Kanak-Kanak

Salam Semua.. Ye haa..I'm officially 23rd... Kejap je masa berlalu.. ikut bulan baru masuk 23.. tapi berapa ari lagi nak masuk new year ...
Cukup Sampai Sini Je,,

Cukup Sampai Sini Je,,

Salam Semua.. Dear NBL.... Ari ni aku rasa sedih sgt2... Dan aku akan ingat sampai aku mati.. tarikh 18 December.. Sehari sebelum hari ak...

Kahwin Nanti Gemok lah...

Salam Semua... Kejap je masa ari ni da ari Sabtu.. Emm.. Ari ni ada orang guna dewan kat kolej aku untuk Majlis Kahwin.. Tetiba je teringa...
Cinta Sampai Bertikam.. Dahsyat...

Cinta Sampai Bertikam.. Dahsyat...

Salam Semua... Selamat pagi.. Ari ni tak de lak berita awal pagi pilihan NBL.. Tapi apapun duk belek-belek berita terbaca la tentang bekas...
Planet Baru ditemui Penyelidik Qatar

Planet Baru ditemui Penyelidik Qatar

Salam Semua.... Semalam share pasal planet Nibiru.. Pelik je kan.. namanye.. Emm.. Tapi berita hari ni lak berkenaan planet yang baru dite...
Anak Lapar disisi Mayat Ibu Berulat

Anak Lapar disisi Mayat Ibu Berulat

Salam Semua... Emm kejap je masa berlalu dah pun ptg.. Mesti banyak perkara yang telah berlaku, sedang berlaku dan akan berlaku pada hari ...
Planet Nibiru- Kiamat 2012?

Planet Nibiru- Kiamat 2012?

Salam Semua... Bagi korang yang sering mengikuti isu-isu semasa mesti tahu pasal planet Nibiru ni yang dikatakan akan melanggar bumi pada ...
Suami Jual Isteri RM50

Suami Jual Isteri RM50

Salam Semua... Semalam pasal OKU dibunuh, then suami cederakan isteri kerana seks, ari ni isteri yg dalam kategori OKU plak dijual oleh su...
Paksa Isteri Seks

Paksa Isteri Seks

Salam Semua... Sebenarnye post ni da berapa ari da kt dlm draft sbbnye mengejar berita terkini hingga lupa nk publish berita ni.. Kali ni pa...
OKU pula dibunuh di kerat...

OKU pula dibunuh di kerat...

Salam Semua... Cepat je ari ni da ari Isnin. Pejam celik Pejam Celik 2010  hampir melabuhkan tirainya.. Cewah... Emm ari ni kisah OKU pula...
Kisah Penari Bogel Tua

Kisah Penari Bogel Tua

Salam Semua... Emm.. Mata da ngantuk tapi sebelum lelapkan mata nak baca berita apa lak yang hangat ari ni and jadi pilihan NBL. Ok la... ...

Isteri Juga Curang

Salam Semua... Lewat hari ni aku share entri pilihan.. Sebabnya sibuk nak menganalisis data. Pening kepala aku. Skang relax jap nak share ...

Jom Makan: Nasi Kukus Gulai Kawah

Salam Semua.. Kali ni plak dalam entri Jom Makan aku nak bawak korang pergi makan Nasi Kukus Gulai Kawah yang bertempat di Seksyen 16 Peta...

Puaka Program Realiti Sehati Berdansa

Salam Semua... Malam-malam macam ni bercerita pasal puaka plak kan. Naa.. Program Realiti Sehati Berdansa mesti ramai yang tengok kan. Ye ...
Hakim Syariah Pun Berkhalwat??

Hakim Syariah Pun Berkhalwat??

Salam Semua.. Ari ni lewat lak update blog ngan berita panas pilihan NBL kan. Maklumlah letih...Ok la apapun still tak terlewat kan. Ari n...

Mak Di Sembelih

Salam Semua.. Korang masih ingat kes anak yang sembelih bapak and datuk yang berlaku baru-baru ni dan pada mulanya dia disyaki menghadapi ...
Gay Bogel Sedang Bercumbu

Gay Bogel Sedang Bercumbu

Salam semua... Tak abis-abis kan  masalah sosial skang ni. Macam-macam..Kali ni pasal gay plak.. Emm kadang tu tertanya-tanya gak aku mac...
Suami "makan luar" Isteri Derita

Suami "makan luar" Isteri Derita

Salam Semua... Emm..ari ni banyak sgt nk share tapi untuk skang share pasal ni dlu. Suami suka "makan luar". Aku pun tak faham ...

1432 Telah Tiba

Salam Semua... Esok Maal Hijarah.. Aku mengucapkan Salam Maal Hijrah kepada semua umat Islam di seluruh dunia.. Jom baca sedikit info ttg B...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top