Bloglist Blogger 2011

Salam Semua...


Macam mana nak mula pun tak tahu la kan... Anyway thanks kepada Redzuan-Ridz ye kerana telah menge'tag' blog NBL ni. Oleh itu dengan gembira dan riang hatinya aku buat post pasal ni. So lebih mesra aku bahasakan diri sebagai aku. Lebih rapat lagi kan. Macam da lama kenal.. (Hope tak kasar la kan).


1) Wat Entri Pasal Bloglist Pilihan 2011.


Actually aku ni nak kata lama tak de la lama sangat dalam dunia blog ni. Kalau tak rasmi tu adalah dekat setahun lebih kot tapi yang rasminya tak sampai setahun lagi. Aku tak tahu pun pasal up2 traffic ni. So pendapat aku bile ada entri yang yang boleh upkan traffic blogger atau orientasi untuk blogger baru ni mmg bagus dan berkesan sebab dapat naikkan traffic blog. Tak kisah la blog tu menarik ke tak kan. Bila ada orang melawat tu kira ok la then orang akan decide blog tu menarik or tak.


2) Header


Header yang Cantik kat bawah ni adalah header if nak join segmen Blog Pilihan 2011






3) Perkenalkan Diri Anda


Ok nama penuh aku Nurul Ainani Khairuzaman dan kawan-kawan ramai panggil aku Nani. Final year student dan sedang menjalani praktikal. Personaliti aku if ikut MBTI aku ni orang yang Introvert, Sensor, Feeler and Judging. Aku seorang yang sangat obsess ngan masa. Sangat mementingkan punctuality. Aku ni jenis yang lebih suka mendengar daripada bercakap.




4) Letakkan Header Blog U'Olls n Describe la cket


Ni la hasilnya header aku setelah bertungkus lumus aku buat abis exam sem lepas. Laptop aku tak de photoshop nak buat cantik-cantik macam orang lain. Tapi aku puas hati ngan header aku ni even buat kat bahagian paint tu je.





Blog aku ni pada mulanya lebih berkisar kepada kehidupan peribadi aku. Tapi akhirnya blog aku skang ni aku da mix kan dengan info-info menarik dan berita atau isu pilihan aku. Dan setiap entri aku sudahi dengan P/S...

5) Tag kepada 3 Blogger lain..

Orang yang aku tag ni sila buat jalankan amanah yang telah diberikan ini ek.. hehehe...



Anyway aku telah jalankan tanggungjawab aku nad thanks to Redzuan Ridz yang sudi menge"tag" blog NBL nih...

6) Last skali bila da siap entri submit link post anda kat SINI..

P/S: SEBAB DI TAG AKU RAJINKAN DIRI UTK BUAT ENTRI NI SEKALIGUS DAPAT KENAL NGAN BLOGGER2 LAIN... :).. SESAMA KASIK TRAFFIC JAM DLM DUNIA BLOGGING..



2 Komentar untuk "Bloglist Blogger 2011"

huhu thanx sbb wat entri jugak.. mudah2 an up la trffic kita nnti :)

salam.. thanks cOz sudi join..
hope sudi berkenalan dgn they'olls yg dh jOin segmen nieyh..
list name leyh tgk kt blOg sy..;)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top