Special Offer

Author

Facebook Akan Ditutup Mac Ini

Salam Semua...

Tak thu macam mana nak mula tapi straight to the point la for those yang menggunakan facebook gunalah puas-puas sebab tak lama lagi facebook akan ditutup. Tak lama je lagi... Korang ada masa dua bulan lebih je.. 


Menurut Mark Zuckerberg, dia sangat tertekan untuk menguruskan laman sosial nih.. Mana tak stressnya... Pengguna tak berapa billion..Boleh jadi gile nak menguruskan laman sosial ni hingga tak terkawal. Menurut Mark, 15 Mac ini tidak ada sesiapa pun yang boleh akses akaun facebook kerana ianya akan ditutup.

Mark juga inginkan kehidupannya yang lama... Duit tu da tak penting lagi.. (Ini membuktikan bahawa duit bukan segala-galanya dalam kehidupan). Aku rasa kesejahteraan psikologi Mark ni da tak sejahtera da...

KATA-KATA MARK yang aku rasa korang mesti amik tahu...

“I personally don’t think it’s a big deal,” he said in a private phone interview. “And to be honest, I think it’s for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. That’s always a good thing.”

Nak tahu lebih lanjut korang boleh baca dekat SINI
Aku tgk status kat fb pun da ramai orang bertanya sama ada setuju atau tidak untuk mansuhkan fb. Tapi if buat macam tu pun si Mark ni da announce nak tutup nak buat macam mana kan.. Emm...
P/S: LEPAS NI APA PLAK LAMAN SOSIAL YANG KORANG NAK GUNA??
3 Komentar untuk "Facebook Akan Ditutup Mac Ini"

laaa...dah ramai dah tau benda ni tipu....=P

buycheapfacebooklikesGood information here. I will post these information to my facebook page. It is really very informative for others.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top