Special Offer

Author

Gloomy Monday

Salam Semua...
Short update before tido... Emm anyway baru je balik dr masjid jamek.. jalan-jalan n beli shawls.. hehe... Thanks Lurviey ku sayang kerana sudi menemankan dan menceriakan hari isnin yang muram dan penuh dengan warna melancholic.. Auww...

Anyway.. I describe my self like this (sila tgk kat bawah)

Cewah.. bukan aku cedera pun.. hanya aku yg tahu apa yg aku rasa.. Hari isnin aku bermula dengan perasaan yang penuh malas dan kebangkitan  di waktu pagi saat student lain masih lagi dibuai mimpi aku lak da kena bangun bersiap nak pergi keje. Adoii... Suddenly mood aku tak berapa ok nak pergi keje.. Sebabnya.. hehe.. aku da citer sebelum ni..

Ok la patung pink yang cantik di atas ini yang ada berdarah tu bukan la menggambarkan aku yg cedera parah.. Tetapi... mai aku nak citer... mulut berdarah tu means aku tak de mood nak cakap and ibarat orang sakit mulut, tangan berdarah plak means aku malas nak buat typing work semua ni but still i have to do it.. if tak sampai bile pon x siap.. Hati tu luka sebab aku STRESS!!!!!!

Waargghhh... short update da sampai berjela-jela.. ok la jumpa lagi sok ari selasa ngn entri personal yg lain. Sok ada program RSBS tmpt aku... Good Nite..

P/S: MOOD SWING
0 Komentar untuk "Gloomy Monday"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top