Special Offer

Author

l Danger Movie: Aku Tak Percaya Orang l

Salam Semua...

Skang mood nak update blog sudah kembali.. Mood nak keje pun semakin menjadi-jadi, senang citer aku dlm mood MANIA. huhu..Alhamdulillah ari ni tak panas seperti semalam. :). Ari ni jom review movie.


Anyway yesterday aku download Danger Movie. (Download la kalau korang suka). Hindi movie. It's a nice movie.. Nilai utama dlm citer tu is Never Trust Anyone. Aku sangat susah nk percaya orang. Usahkan yang baru setahun yang kawan dengan aku tapi yang da kawan dgn aku 8 tahun pun belum tentu dapat beli kepercayaan aku. Dalam hidup aku, aku dapat bilang berapa orang sahaja yang bleh aku percaya selain daripada Family aku. Yang lain tu sukar aku nak percaya.

Ada insiden yang menyebabkan aku sukar nak percaya. Macam mana nak percaya depan mata aku sendiri. Di tambah lagi dengan kehidupan sekarang yang pelbagai jenis ragam manusia lagi susah aku nak percaya orang. Kadang tu aku tak faham kenapa manusia sanggup tikam belakang kawan sendiri..


Anyway sapa yang nak tgk movie tu, download la kt atas.. full length movie tu.. Tak yah nk tgk part by part lagi.. Senang kan.. Aku da bgi, korang download n tgk je.

DANGER: YOU CAN RUN BUT YOU CAN'T HIDE
0 Komentar untuk "l Danger Movie: Aku Tak Percaya Orang l"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top