Special Offer

Author

Bila Ada Sale, Bila Tak Dapat....

Bila Sale semua perempaun gile
Bila Sale lelaki rasa takut nk jumpa girlfren, tunang,wife...
Bila Sale syarikat dapat untung
Bila Sale poket pembeli pokai
Bila Sale si joli gembira
Bila Sale mata manusia jadi buta
Bila Sale aku pun naik gile

Salam Semua...

Actually last week I went to KL Central and you know what ada SALE. Yes I'm CRAZY with the SALE. tapi bukan main tangkap muat je sale ok. Barang yang ada SALE tu mestilah yang elok. Sapa yang tahu aku mesti tahu sale apa yang aku maksudkan ni. Of coz la sale shoes and high heels. I'm too crazy with da high heels. Sangat2. I dont know why. But bile sarung je high heels 3inch to 4inch perghh... confident level boost up kot... Aku tak tipu.. SUMPAH.. tapi bagi orang yang tak memahami aku susah la.. yang tahu nye komen kenapa suka pakai high heels la, then da tinggi pun nak pakai high heels lagi bla.. bla.. bla... Aku tak kisah sebab aku tahu why aku suka high heels. Dari kecik lagi aku da suka pakai high heels.

OLEH KERANA ITU, kalau window shopping janganlah aku terserempak dengan kedai yang jual high heels.. Sumpah aku kecewa kalau tak dapat beli satu. Lagi-lagi kalau ada sale. I'm crying.. Silently. Tak siapa yang thu. So I wish one day aku ada kedai high heels aku sendiri.. Emm bleh ker??

Bila tak dapat high heels aku gile
Bila tak dapat high heels aku nangis
Bila tak dapat high heels aku protes
Bila tak dapat high heels aku memberontak
Bila tak dapat high heels confident level aku tak de
Bila tak dapat high heels aku jadi degil
Bila tak dapat high heels aku cakap aku nak jugak


So aku nak ckp aku nak HIGH HEELS!!!
0 Komentar untuk "Bila Ada Sale, Bila Tak Dapat...."

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top