Special Offer

Author

Aku Emovere

Salam Semua...

Khamis yang membosankan.. Starting my day dengan penuh rasa nk marah... Emo pgi2 buta.. Bangun pagi siap2 awal nk pergi keje then hujan plak.. Ops... Payung dlm kete Lurviey lupa nak amik ar.. Tp tu bukan alasan nk dtg lambat.. Sigh** Ok redah je la.. Office depan rumah je kot.. Lately setiap pagi perut mintak diisi sebelum memulakan keje.Arghh sudaa... Dlu tak amik breakfast skang da kena breakfast.. Org kata breakfast penting. Ok aku thu memang penting tp dlu aku tak suka mkn pagi. Then pgi ni lucky sbb ada nasi goreng.. Beli nasi goreng tapau naik makan kat office la.. Ok lewat 5 minit. Sampai depan office, warghhh belum bukak lagi.. Hangin betul aku macam ni.. Tak kan ari2 aku nk duk tercongok depan menunggu.. Please be punctual ok.. Ish.. Hati aku da panas ckp pasal masa ni..


Start my day with ANGER

Then finally 9.20 masuk kje.. Phewww... lewat.. aku tak suka masuk lewat nk keluar lewat.. Aku dibyr untuk keje pkul 9 till pkul 5.30.. So tepat 5.30 aku da cabut.. Bye2 work time.. Masa utk personal life plak.. Masuk office aku dengan perasaan nak marah and feel demotivated becoz of these matter.. Aku pantang betul la masa aku dicuri macam ni.. Dengan SENGAJA.. OMG.. Please la.. jgn babitkan aku.. Rimas la aku.. Nk cari keje lain je tp skang ni memang susah kot nk dpt keje lain..


Abis keje off to Tmn Melati, Lurviey pick up aku kt sana.. Perut da lama mcam org kebulur da.. Kepala otak da tak rasional sebab permulaan hari yang tak bagus.. Sampai food court nk mkn sizzling tp tetiba ramai org plak.. Adoii.. Makin lama makin ramai.. Last2 cancel nk makan.. Mood terbantut.. Ye aku sedang beremosi.. Meraih simpati Lurviey aku.. Lurviey seorg yg sangat rasional.. Tapi aku seorang yang emosional.. Depend pada situasi la kan.. Seek for attention from him.. He's really good at motivate others termasuklah aku.. Lega dapat motivation injection tp aku perlukannya setiap pg tp skang mcm susah je nk dpt..

Dan setelah perut kenyang diisi dengan nasi berlaukkan kari dan ikan.. Warghhh tenangnya rasa.. Akhirnya dpt jugak mkn kari.. Lama da tak mkn.. Kedai asyik full je.. Selesai dinner kt Keramat off to PJ plak lepak pekena nescafe kaww kedai mamak sambil ckp pasal masa depan.. Ye.. Masa depan kami.. Banyaknya nk kena fikir..

Nak gebang satu dunia aku happy.. Thanks Lurviey

Skang aku da ngantuk,mata da kuyu aku pun nak tido.. Yeayy... Esok hari Jumaat.. Lusa cuti.. Sok pagi buta lagi da kena mengadap CEO utk keje baru. Nampaknya 5minit awal la esok sampai tmpt keje. Anyway ending hari Khamis yang menggembirakan even permulaan yang macam s*** .

P/S: Perempuan memang mudah emo. It's a fact!!
Tag : emovere, personal
0 Komentar untuk "Aku Emovere"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top