Special Offer

Author

Kemalasan Bertandang

Salam Semua..

Hampir sebulan aku menjauhkan diri daripada NBL disebabkan faktor yang tidak dapat dielakkan seperti kekangan masa dan juga penyakit yang tidak dapat aku ubati dalam tempoh itu, akhirnya ari ni I'm officially back to NBL.. Yezzza... Setelah lama menyepi daripada entri yang mungkin memberi sedikit informasi kepada pembaca yang singgah secara sengaja atau tidak sengaja, serta setelah lama menyepi daripada ekspresi perasaan di medan NBL maka ari ni aku kembali..

Ayat skema tak boleh bla.. Abaikan.. Apapun dalam kehidupan ni bila ada je penyakit M dapat bertandang, kalau diri sendiri tak nak ubati, makanya penyakit tersebut tak de la ubatnya. Ubatnya ada pada diri anda sendiri. Dalam tempoh pantang berblogging banyak perkara yang happen dan banyak perkara yang tidak terluah. Aku hanya mampu meluahkan perasaan aku di Tumblr blog personal. Kehidupan aku juga banyak yang da berubah. Warghhh... Pejam celik pejam celik da September.. Tak sangka masa berlalu dengan begitu ia praktikal. Pelbagai 11 aku struggle dengan dunia praktikal. Tup tup akhirnya aku berjaya melepasi dunia praktikal yang penuh dengan cabaran yang mengajar aku tentang kejamnya dunia pekerjaan. Skang aku da bekerja. For the time being ok la. Alhamdulillah. But aku still looking for the other jobs yg bleh bagi aku byk benefit. Tgk la mcm mane nnti.

Apa yang penting bagi aku skang ni is aku tak kan benarkan kemalasan bertandang dalam diri aku. Sudahnya aku yang menanggung. Bile da malas blog pun tak berupdate.. Aku ni ckp je.. Hangat2---- ayam.. (baca dlm hati) ..

Banyak lagi aku nak share tapi not now la. Mahu melakukan transformasi blog dlu!!!

Selamat Malam.. Blogwalking sambil2 tu.. :)

P/S: Kedegilan dan Keras Kepala Berakhir dengan Kegembiraan. :)
Tag : personal
0 Komentar untuk "Kemalasan Bertandang"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top