Special Offer

Author

Photoshop Express with iPhone/ iPad/ Android

Salam Semua...

Hari ni hari Ahad, Jom Kita Rehat!!!
Warghhh... korang berehat or masih keluar pergi open house.. Anyway selamat menambah berat badan la sesapa yang pergi open house. Confirm makanan best2 kan.. Tak kan korang nak tengok je makanan tu and telan air liur je kan.


Photoshop Express

Well actually kalau korang perasan ari ni sangat ramai orang yang pakai BB and Iphone. Tgk je dlm tren perghh kiri kanan depan belakang kebanyakkan guna fon ni. Anyway actually aku nak sharing pasal application Photoshop Express untuk Iphone. Free application yang boleh download terus kat Application Store. Tapi korang perlu ada iTunes account dlu yang paling penting. Sebab senang korang nak download. Tak kisah la korang nak yang free ke yg berbayar ke. Tapi aku guna yang free ni pun sangat puas hati.

Apa yg best ttg Photoshop Express ni  adalah

1. Fix it Fast
Korang bleh edit dengan cpt gmbr korang.
2. Well Organized
Korang bleh upload gmbr korang bile2 masa kat online album melalui Photoshop.com
3. Share with Friends
Korang bleh share fav photo and albums dengan kawan2 korang.
4. Explore new looks
Korang edit la gmbr korang, ikut mcm mne yang korang nk

Top editing features: Basics: Crop, Straighten, Rotate, and Flip
• Color: Exposure, Saturation, Tint, Black and White, and Contrast
• Filters: Sketch, Soft Focus, and Sharpen
• Effects: Vibrant, Pop, Border, Vignette Blur, Warm Vintage, Rainbow, White Glow, and Soft Black and White
• Borders: Rectangle, Rounded, Oval, Soft Edge, Vignette, Rough Edge, Halftone, and Film Emulsion


Mudah kan.

http://itunes.apple.com/app/photoshop-com-mobile/id331975235 

P/S: Suka edit picture yg gelap sbb aku guna iPhone 3G xde flash macam iPhone 4
0 Komentar untuk "Photoshop Express with iPhone/ iPad/ Android"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top