Special Offer

Author

Besties with different PERSONA

Salam Semua..

Weehoo... Malam ni ingin menyingkap kembali pertemuan aku dengan memember aku during UNI life. They're besties that I ever had during my Uni Life.. Macam-macam kisah kami dan yang pasti setiap sem pasti ada kisah yang happen sehingga menimbulkan kontroversi. Erk ada ke.. Ye memang pon.. Ada aku kisah.. Yang pasti kami tidak bersalah.. Kami menjadi mangsa keadaan. Damn it..

Wawa, Nik, Huda, Yati and Nani (ME)
Aku tak pernah expect pun masuk UM sebab masa dapat interview memang aku tak nak pergi tapi parent aku bersungguh-sungguh suruh aku pergi. So I went there and aku jumpa Wawa. Masa menunggu untuk diinterview tu la aku berkenalan ngn Wawa. Ngee.. Bile result keluar, tahu2 aku berjaya masuk UM. Arghhh stresss gile.. Macam mane aku boleh dapat UM sedangkan masa interview aku buat apa yang tak sepatutnya dibuat dalam interview. Terima dengan hati yang tidak rela maka melangkah la aku masuk ke UM. First day register di Kolej Kediaman Ketiga aku jumpa Wawa.. Yes ada geng.. Tak boleh blah ckp tahniah each other.. Tapi tak sempat tanye pun duk bilik mane sebab keadaan tgk sibuk ngan Pembantu Mahasiswa (PM) yang bajet mcm bagus ( kepada sesapa yang baca ni, ni perasaan aku yang diimbas kembali ok- harap maklum). Abis MHS mula pergi kelas and time tu kawan ngan Wawa je.. Rasanya ngan orang lain just tegur gitu-gitu je.. Ntah bile plak aku kenal dengan Huda.. Yang pasti aku perasan masa dalam kelas Pn H. Kecoh cari tempat duduk time tu.. And aku ngan Wawa dengar  ada orang ckp Perak.. Then we knew it that's HUDA.

Masa Huda masuk geng baru tahu yang Huda pun satu floor ngan aku and Wawa.. Nik? Emm tak tahu la bile kenal Nik but yang pasti Nik orang yang over-friendly so easy for her utk bergaul ngn orang lain. May be sbb tu la die masuk geng. Nik pun satu floor gak ar.. Yati?? Yang ni lagi tak boleh blah.. Rupenye Yati depan bilik aku je kot. Time tu aku tak rapat lagi ngan Kak Aimi (rumet aku) and Kak Aimi selalu lepak bilik Yati ntah bile rapat plak ngan Yati.. So setiap hari nk pergi kelas kami berlima la.. Kadang2 Nik tak de la.. So kami berempat until akhir sem tahun 2. Lepas tu aku da pindah kolej.. So kureng sikit la sbb da jarang jmpe. Lepak time kat Fac je pon. 

Skang masing-masing da bawak haluan masing-masing and dengan kerjaya masing-masing. Wish best of luck to all of u besties..We did it :) Abis jugak belajar.. Next further study..

P/S: Tak sabar tahun depan. :)


Tag : personal
0 Komentar untuk "Besties with different PERSONA"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top