Special Offer

Author

Exciting Saturday with Lurviey

Salam Semua...

Alhamdulillah permulaan ahad yang begitu menenangkan selepas bangkit daripada tidur. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas dan menghirup oksigen di muka bumi ini. Alhamdulillah masih dapat menikmati nikmat pancaindera yang dikurniakan Allah S.W.T kepada hambanya. Alhamdulillah masih dapat menikmati KLCC ( ye.. aku sangat suka KLC sampai sanggup ushar condo kat situ nk beli )

Selamat berhujung minggu dan selamat beristirehat.. Semalaman penat dengan masalah yang terbeban hari ini dapat dirungkaikan segalanya. Alhamdulillah, syukur Ya Allah.. Emm semalam pergi photoshoot dengan Lurviey but kat UM je la cuz bukan Pre Wedding pun nk amik gambar kat lain kan. Walaupun tanpa kehadiran Ammunikiey, yang penting Lurviey ada.. Sangat happy sangat bersyukur, sangat bertuah dan sangat beruntung. Tak tahu bagaimana nak ckp how lucky I am got him as my lover. Lover ok not BF. Mostly people tak tahu the real meaning of it. Ada dorang kisah? Aku je yang kisah kan..


Mortar Board yg telah menjahanamkan shawls member aku

Miss Uni Life

Close-ups

Stress week- damn

Taken

Lurviey yg byk membantu especially during practical tyme.


Flying kiss**



1..2..3.. Action..

Aksi gembira Redzuan Ridz- Thanks honey..

Alhamdulillah petang semalam cuaca elok tak de hujan, cuz lately asal petang je hujan, asal petang je hujan.
Hehe.. Walaupun Photoshoot tanpa professional photographer, tapi kami masih dapat menghasilkan beberapa shoot yang menarik.. Hehe.. Pose maut depan DTC tak ingat dunia. Nasib semua international je datang park kete. Maybe ada event or something kot kat situ. Aku ingatkan aku je lewat hantar jubah and lewat dtg bergambar.. Rupenye ada lagi orang lain. Esok pagi da kena pergi pulangkan jubah. Pepagi lagi nk gerak ke UM. Jalan kaki again!!! Just like before. :)

Agak-agak macam da cukup da gambar, so gerak ke Fac Sastera tukar baju then off to Amcorp Mall.. Craving for Tom Yam Mee Hoon at Uncle Chili..  Sigh** makan je keje aku.. Walhal Lurviey da tapaukan Nasi Ayam kat Wangsa Maju tapi apa bleh buat kecur sudah air liur terbayang-bayang kelazatan Tom Yam kat situ.. Sampai situ apa lagi da tau nk makan apa so tak pening sangat kepala nk memilih. Cume Lurviey la tak tahu makan apa last2 order Mongolia Chicken Chop Rice and also Lemonade Sour Plum... (Craving for it now.. saat entri ini ditaip)Harga da naik sikit daripada before tapi memang berbaloi dan sangat murah.. Lagipun tmpt da ok.. tenang dan de kepoh2 dengan suara yang membingitkan lubang telinga sampai aku rasa panas je gegendang telinga kalau salah port lepak.



waiting his Mongolian Chicken Chop Rice

Crave for Tom Yum... Yummy..

Mongolian Chicken Chop Rice

Tom Yum Mee Hoon Soup

Licin aku sapu :)

Kenyang sudaa.. :)
 Da kenyang makan jalan kat Hot Item la as usual, my fav place tgk apa art thingy yang baru sbb sudah lama jari jemari tidak beraksi.. Sangap nak beraksi ni.. Tapi pergi situ tak beli apa pun.. Then satu sudut nampak barang angry bird.. Perghhh memang boleh buat collection kot.. Semua brg angry bird. Maklum la skang musim angry bird.. Lurviey!!! Syg nak jam meja angry bird ok..


Obsession : KLCC nite view.
Abis tu masuk Giant beli Lemon cuz stok lemon aku sudah pun abis.. Hehe.. Dapat lemon then blah ke KL. Yeayyy KL... Aku suka turun KL malam sbb nk menatap KLCC pada waktu malam.. Tapi biasa la ari Sabtu jalan jam gile.. Tambah plak Deepavali kan.. Lalu kat situ jam plak.. Aduhai.. Then ada pegawai DBKL yang jaga lalu lintas memang hangin la Lurviey.. Almost 30 mts tak gerak.. Apa ni kan... Adoii.. Tak pasal-pasal buat dosa mulut :P

Kebetulan smlm ada bola so tak tahu nak ke mana then lepak kat Gerak 21 lagi tgk bola.. Buat kali ketiga makan laksa utara ngan Lurviey.. Kuat memang pekat kaww lah.. Kenyang Alhamdulillah.. Abis makan terus gerak la cuz bukan Selangor yang main.. Apa boleh buat Selangor tak berjaya ke final tahun ni.. Cube lagi tahun depan ye.. So Lurviey hantar aku balik.. Damn exhausted but happy.. Sangat happy so layan movie sambil blogging and facebooking..  Then tido...

P/S: Nikmati kehidupan sebaik mungkin... :)
0 Komentar untuk "Exciting Saturday with Lurviey"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top