Special Offer

Author

Laksa Utara Gerak 21

Salam Semua..
Selamat tengah malam.. Banyak entri yang pending cuz banyak benda yang nk disettlekan. Dalam minggu ni je da berapa kali berulang alik makan Laksa Utara Gerak 21Sebut tang Laksa Utara Gerak 21 tu memang terbaik la.. Kena ngan mulut and perut aku. Last tyme aku ada try mihun sup utara but hampeh.. Sumpah tak sedap.. Aku tak sure la sama ada aku yang tak pandai makan or memang rasa yang tak sedap. Tapi best place utk mkn kat Restoran Gerak 21 sebab macam-macam jenis lauk pauk sampai nk pilih pun tak tahu yang mana satu.


Craving**
Sabtu ni busy ngan photoshoot dengan Lurviey, then lepak makan kat Uncle Chilli Restaurant then off to KL lepak tgk bola lagi sambil pekena laksa. Minggu ni je da 3 kali datang makan Laksa Utara kat sini. Thought that Siaran Langsung Selangor main but Negeri Sembilan plak.. Tgk first half then blah... Nak kena masuk hostel before 11. Kehidupan yang sangat berdisiplin tapi penuh dengan ketenangan dan kebahagiaan di sini. Alhamdulillah.. Syukur Ya Allah...

Emm abis je makan then terus balik, melepakkan diri di bilik. Esok bisness plak.. Yeay... Sudah lama tidak berbisness.. Untung besar setahun yang lalu.. Then busy with practical thingy and also Lurviey busy with thesis.. So no time to bisness.. (sampai mcm tu skali busy). Dan lusa meneruskan rutin seperti biasa dengan keje yang semakin bertimbun di meja aku. Huarghhh.. Sumpah aku perlukan planner aku yang dulu and mahukan diri aku yang well-organized person. Ni la akibatnya bile routine life yang kadang kala membosankan. I miss conducting program for students.

Ok la.. Selamat mlm..Semoga hidup aku sentiasa mendapat perlindungan daripada Allah S.W.T dan jauhkanlah aku daripada segala hasad dengki dan juga musuh wanna be. :) Sekian.. Have a nice dream peeps!!

P/S: Jangan lupa baca doa tido dan basuh kaki sebelum tido.

P/S/S: More personal entry.. Stay tuned..
  
0 Komentar untuk "Laksa Utara Gerak 21"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top