Special Offer

Author

Bile Si Busuk Menghanjingkan Orang




Salam Semua




Eeeuwww sapa plak Si Busuk tu? Menghanjingkan sapa? Ok..ok.. Actually si busuk tu adalah blogger tuttt..mulut macam apa ntah, ikut sedap mulut die je nak keluar kan..Tak perlu la dihebahkan kat sini sapakah blogger "bajet sempurna" itu. Cukup sekadar memberi pandangan mentah daripada apa yang aku baca. Berada di blog tersebut buat aku semakin ingin tahu setiap isi entri yang dikongsikan pada umum. Huh.. Apa punye orang la ko ni ka. Da la guna nama samaran.. Wat pe buat blog tp guna nama samaran.. Takut ker.. Ingin jugak aku tahu kau ni datang dari planet mane sampai kepoh pasal percintaan si dia dan si dia (semestinye orang yg femes ye). Duk kutuk-kutuk and cucuk-cucuk orang tu lagi. Past is past la.. Apa lagi la die tak puas hati kat budak tu. Hisss... Panas and berdegup jantung aku duk kt situ.. Berdegup sebab hangin nak marah tpi still mau tahu. Ish takut lak aku lau di terjahnye kat sini abis aku.. Mulut lancang giler.. Pompuan ke, laki ke or shemale? Macam ada sangkut personaliti je. Stuck kat stages mane ni? Oppsss...Nani.. Zipp mulut kamoo.. Kang tak pasal-pasal jadi isu plak.. Cukup aku panas sakit jantung macam dlu.. Kisah orang, orang lah.. Kisah aku tetap di sini. Sekian..


P/S: Mengikuti kisah blogger tersebut buat aku simpati. Harap die tabah. Aku tak sempurna dan korang pun sama :P



0 Komentar untuk "Bile Si Busuk Menghanjingkan Orang"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top