Special Offer

Author

Iphone Sudah Kembali

Salam Semua...

Celcom or Maxis?


Yes... Finally dapat balik iPhone aku berfungsi.. Memandangkan sudah almost 3 minggu tak bernyawa finally sudah bernyawa... Waaa... 21 software kena update woo.. Internet slow mcm tutttt.. Almost 3 years guna iPhone and selama ni jugak la tak pernah tukar phone baru.. iPhone satu-satunye phone yang kekal lama ngan aku. Yang lain kejap-kejap je.. Asal balik je tukar ngan papa.. Nampak yang canggih sikit je tukar ngan papa.. Hehe.. Tapi kini tidak lagi.. Weee... Cume satu je aku kureng suke ngan iPhone ni, bateri mudah low.. Maklumlah lithium kan.. Tapi tip top la brg Apple. :) Skang boleh la ber'Twitbird' like before.. Hehe..

P/S: Kali ni tolong jga betul2 ye charger.. Tahun ni je da 4 kali... Sigh**


0 Komentar untuk "Iphone Sudah Kembali"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top