Special Offer

Author

Jom Tengok Gay Bogel


 Gay Bogel??


Salam Semua...




Terkezut? Mai la terjah blog aku ni tgk entri aku pasal gay bogel. Huh.. Makhluk mana la type keyword gay bogel ni. Sangap ka? Ish.. Kot ye pun sangap nak tgk gay bogel pergi international website la der.. Kat situ banyak channel lu pilih je nak yang macam mne.. Kurus, Gemox, Pendek, Panjang, Pakai Baju, Bogel dan bla..bla..bla.. Adoii.. Kalau nak check korang gay ke tak naaa kat sini boleh check.. KLIK SINI ... Ish2.. Banyak2 keyword ni jugak yg hot kat blog aku eyh.. Ingat blog aku ni supply gay ke. Grrr.. U're so pathethic dude.. Masalah ni makin berleluasa.. Bukan nak cakap macam aku bagus tapi penguatkuasa asyik fokus serbu hotel, tempat gelap untuk tangkap orang khalwat.. GAY?? Emm happy la dorang enjoy and berpesta kat Tasik tuttt kan. Tempat lepak dorang kan. Walhal penguatkuasa tahu je port gay tapi sebab lelaki sama lelaki so lepas.. Macam mane ni? Sapa bleh jawab isu ni. I'm not being judgemental.. Aku tak kisah lau lelaki gay tu bukan bangsa aku bukan seagama dengan aku. Sekian. 

P/S: Gay, Lesbian semakin banyak kat Malaysia ni. Sigh**

 
2 Komentar untuk "Jom Tengok Gay Bogel"

hahaha..baiz pun ade keyword gay,nape ramai sangat mencari pasal gay ? :)

@baiz: pondan la kot yg cri tuh.. pondan kn mkin ramai :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top