Kenapa Tak De Chatbox?


 Salam Semua..





Hehe.. Mesti some of the blogger bengang kalau singgah blog aku tapi tak dpt tinggal link untuk singgah balik atau follow balik kan? Actually there's a reason aku remove chatbox. For the time being biar je dlu mcm ni kan.. Nanti sok2 lau aku da rajin and xde spammer busuk kat chatbox aku then aku letak balik la. Anyway those yang nk aku lawat balik blog/ follow just tinggalkan link korang kat comment. See ya.. Ada je yang buat mcm tu macam owner blog CERITA BEST ni. Datang tinggal komen then senang aku terjah balik. Hehe. Menurut sesetengah blogger chatbox tu widget paling penting kena ada kat blog tapi untuk masa skang aku tak perlukan sgt. Tujuan berblog adalah untuk mencari katarsis dan juga berkongsi apa yang aku rasa mungkin berguna untuk para pembaca. Kesimpulannya terpulang pada diri sendiri kan. :) Ops... Kakak PEN MERAH singgah komen jugak la.. Hehe.. Senang terjah. :)

P/S: Jadi blogger pun ada orang dengki. Grrr

0 Komentar untuk "Kenapa Tak De Chatbox?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top