Special Offer

Author

Masa Terbang Jauh


Salam Semua






5 jam lagi masuk hari baru... Pejam celik pejam celik da abis da cuti raya haji. Tak terasa sudah bulan November. Terasa macam semalam baru 3 Januari 2011 first day lapor diri kat UniKL. Struggle like a nerd to achieve practical target but finally I did it.. Alhamdulillah.. Tak terasa sudah masuk bulan ke 6 bekerja seperti semalam baru 6 Jun 2011 lapor diri kt tmpt keje. Dan dah sebulan berlalu dari tarikh convocation. Semua berlalu tak terasa jika apa yang dilakukan adalah sesuatu yang aku suka. Tapi betapa perit dan pahitnya dan terasa waktu bagaikan tidak berdetik apabile berhadapan dengan sesuatu yang aku tak suka dan benci. Pelbagai ragam dan rupa manusia yang aku jumpa tahun ini, daripada yang menyenangkan hingga yang menyusahkan hidup aku, daripada seorang kawan biasa menjadi teman yang bisa aku percaya, daripada seorang insan biasa yang ingin aku jadikan kawan menjadi musuh aku.. Arghh... pelbagai ragam manusia,personaliti,sikap,perangai dan bla..bla..bla kerana MANUSIA TU KAN UNIK. Suke tak suke still have to respect themselves because tu diri mereka as long as tak menyusahkan aku dan membabitkan aku. 

Time flies... Waiting for my DECEMBER. Every year i'm waiting for DECEMBER. 

Hari ni agak melancholic, aku still rasa geram dengan canon aku yang urghhh dah tak berfungsi utk capture gambar. But for video still  tip top.. Hari ni plan nak jumpa Luviey but kesian plak Lurviey letih busy ngan korban. Perghh busynye chenta heartyqu sorang ni... Sigh**Di sebabkan perikemanusian yang tinggi aku call ckp Lurviey tak perlu datang. Just take rest la kat rumah.. May be esok je jumpa.. Hari ni also ari yang tak produktif utk aku. Nothing to do.. Just makan then tgk movie, kemas bilik berkali-kali. Hehe.. Sapa cakap aku malas mai sini mai aku lempang ngan tangan bertulang nih.. Sesuka hati cakap aku malas.. Sekian

P/S: Aku lapar Sup Gearbox dan roti canai.. Yummy...


Tag : personal
0 Komentar untuk "Masa Terbang Jauh"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top