Special Offer

Author

Penangan Blogger Ben Asaari

Salam Semua..

Sudah lama aku nak buat post pasal ni tapi pending je.. Tapi hari ni aku update entri ni balik setelah selesai ujian aku. Ujian apa.. Ujian Ben Ashaari versi aku sendiri. Sebut Ben Ashaari sapa tak kenal kan.. Semua blogger kenal.. Tapi aku time buat blog dulu memang sikit tak tahu pun. Maklum lah blog aku time tu just utk diri aku je. Tak terfikir pun pasal follower, SEO or apa2 yg related ngan dunia blogging ni. Then Lurviey aku buat blog lepas setahun aku ada blog perghh.. die punye traffic lagi better dari aku. Time ni la aku yang menimba ilmu blogging ni ngan Lurviey. Start ngan blogwalking.. Haram aku tak tahu apa benda la. Then setiap kali blog walking mesti ada Ben Ashaari. Sapa Ben Ashaari ni? Adik beradik ngan Awal Ashaari ke. Aku masih buat dont know.. Sebab time tu guna wireless kolej. Maklum la benda free susah la nk bukak. (alasan semata-mata). 

Finally abis praktikal ari tu baru lah berpeluang untuk update blog kembali.. Secara serious.. Cewahh.. Then da masuk keje.. Time ni sibuk nak update personal and pending post.. Then satu hari aku da lupa da tapi aku rasa dalam dua bulan lepas mula tergerak untuk mengenali siapakah Ben Ashaari.. Kenapa di gelar otai? Kenapa ramai orang suka datang blog Ben Ashaari? Huh... Barulah aku tahu penangan Ben Ashaari.. Dahsyat woo.. Sehingga kini aku tak de jawapan tapi yang pasti setiap hari pasti akan menerjah ke blog dan mengomen kalau related ngan apa aku nak komen. Tak percaya? Klik SINI 


P/S: Baru aku tahu sekarang...hehehe


0 Komentar untuk "Penangan Blogger Ben Asaari"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top