Nak Hisap Kat Lain La



Salam Semua

Perhatian: Entri ini panjang berjela-jela dan mungkin akan menyebabkan sesetengah daripada korang rasa hangin dan bengang. So kalau jenis yang mudah emo tu tak yah baca. Cukuplah aku yg emo je luah kat sini. Entri ni khas utk betino-betino semalaya saje. (Setiap hari makin bertambah betina)



Saje bikin gempak je kan letak gambar breastfeeding (BF) Ye memang aku nak bikin gempak pun sebab khas utk ladies kat luar sane nun and jugak utk lelaki yg berkaitan. Ni bukan entri pasal mak-mak budak BF kat public ke apa ok. Tapi gambar BF ni related ngan psychosexual stages Meh sini aku nk cakap membebel sikit.

Hey Ladies (eh.. mcm lagu Rossa kan?) Lately ni makin hari makin teruk aku tgk perangai dak-dak pompuan ni. Baik yg muda mahupun yg tua. Tapi kite selalu dgr yg tua kenalah jadi role model pada yg tua. Emm mungkin sebab tu la ada budak muda yang cetek otak ni pun mengikut yang si tua ni. 

Yang buat aku bengang bile tgk wanita melayu merokok. Ok bukan wanita. Selayaknye betina la aku panggil. Bukan apa.. Kau nak merokok, jauh-jauhlah sikit. Asap kau tu masuk dlm paru-paru aku la bodoh. Ish.. Rasa nak lempang je. Harap muka je cantik tapi perangai macam syialll.. Paling aku menyampah plus menambahkan asap kat telinga (mcm mkn cili then keluar asap mcm dlm citer kartun) aku ni bile tgk si pompuan yang pakai baju kurung. Ada sorang girl ni memang cantik, manis and kebetulan Jumaat ari tu aku nampak die pakai baju kurung mnambahkan lagi keayuaan, kemanisan,sopan-santun and bla..bla..bla.. TAPI sekali aku tgk die keluar elok je die duk merokok. Lepas gian agaknye.. Kebetulan je kot ari tu die pakai baju kurung. Biasa pakai skirt cukup-cukup tutup bontot and memang suka la lelaki ushar betis and peha die. Stok drumstik hot tu..Perghh.. Bodohlah aku rasa kalau ada lelaki sangkut kat kau kalau muka cantik tapi perangai buruk lebih dari binatang. Kalau yg sangkut pun memang stok jantan keparat la kot. Lau ada yg baik sangkut and bimbing pompuan cam ni memang Alhamdulillah. Tapi susah nk ckp la. Kalau tanye lelaki confirm dorang nk wanita yg elok utk jadi isteri and ibu kepada anak dorang bukan betina yg hanya jadi stok pakai buang lelaki lepas gian time stim je. Bangang betol. 

Kalau ikut teori psikoseksual yg aku belajar, Freud bagitau orang mcm ni memang ada masalah masa peringkat perkembangan. Sian ek. Oral stage fixation manifest as an obsession with oral stimulation. So bile individu yg stuck kt stages ni may affect dorang punye life in future. Bile tak puas BF masa zmn kecik-kecik so bile da besar mula la nak merokok, nak gigit kuku, and bla..bla..bla.. Nk tahu boleh google lagi pasal ni check Freudian Psychosexual Stages ok sbb aku bukan nak mengajar Developmental Psychology tapi cukuplah inform roughly tentang ni.

Pesanan terakhir: Hormatlah orang-orang sekeliling. Kalau nak merokok duk ngan orang yang merokok and tak pun duk jauh sikit banyak. Perokok pasif lebih ramai daripada perokok tegar. Tak Nak Merokok =) Sekian.

Jadilah Bunga yang Mengeluarkan Haruman yang Semerbak kepada yang Berhak Menghidunya BUKAN kepada mereka yang tidak BERHAK.

P/S: Amalkan Gaya Hidup Sihat. =)
1 Komentar untuk "Nak Hisap Kat Lain La"

err..seram lak nur baca entry nanie yg ni.. garang beno..!

Takut nur..hihi..apapun nur pun meluat tgk org tino merokok ni..lagi2 yg mcm bangga isap rokok kat public..

grrr..geram....!

jadi katakan TAK NAK pada rokok..!

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top