Special Offer

Author

Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

Salam Semua..



Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011



Lately ni mcm tak de keje lain, nak join segmen je. Hehe. Syarat penyertaan Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.Com sememangnya cukup kecuali satu je. Tapi now da complete da. Hehe. Layak :). Di sebabkan aku hari-hari update entri so tak salah rasanye nak join segmen ni. Personally, join segmen ni baru tahu sapa blogger yg aktif and boleh aku follow. Yg kurang aktif and tak hupdate berminggu-minggu tu aku nk unfollow la. Ok da siap.. Those yg sedang bercuti semester, and cuti sekolah, moh le join segmen ni :). Yukk...

P/S: Shoutbox baru letak nak elakkan spammer busuk :)
1 Komentar untuk "Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com"

Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-58 yang join... :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top