Special Offer

Tersungkur Aku Di Pintu  Kemalasan

Tersungkur Aku Di Pintu Kemalasan

Salam Semua... Cepatnyer la masa berlalu.. Sedar tak sedar da petang Sabtu da pun... Sigh** Terasa tak cukup lagi menikmati ari Sabtu. Tapi ...

Di Buang Suami Seperti Sampah

Salam Semua... Emm.. Dua tiga hari da tak update blog... Kemalasan mendatang.. Apa boleh buat.. Lagipun busy... Emm rite now break waktu lu...

24 Kasut Rekaan Fantastik Alexander McQueen

Salam Semua... Kali ni just nk kongsi gambar-gambar rekaan kasut yang tak pernah terlintas kat otak aku. Tak sangka ada high heels macam n...

5 Orang Paling Berat Dalam Sejarah

Salam Semua... Hari ni nyer entri berkisar kepada kisah orang-orang obes di dunia.. Seksa and kesian tgk orang obes ni. Kadang tu bila baca...

10 Perkahwinan Pelik Di Dunia

Salam Semua... Kejap je ari ni da ari ahad.. Sok da ari isnin.. Cepat je masa berlalu.. Emm... Kali ni nak share pasal perkahwinan pelik ya...

Kejam.. Bapa Hempas Bayi

Salam Semua... Ari ni berita pilihan NBL adalah mengisahkan seorang bapa yang hempas bayinya yang menyebabkan bayinya patah paha... Aku ta...
10 Jenis Lelaki yang Perlu Dihindari

10 Jenis Lelaki yang Perlu Dihindari

Salam Semua... Entri kali ni adalah perkongsian berkenaan lelaki yang perlu perempuan hindari. Sebagai manusia biasa sememangnya kita tahu t...
10 Perkara Anda Perlu Tahu Ttg Lelaki

10 Perkara Anda Perlu Tahu Ttg Lelaki

Salam Semua... Ari ni entri pasal perkara yang perlu wanita tahu tentang lelaki. Jangan mengharapkan si lelaki je perlu tahu wanita tetap...

Resolusi Cinta Tahun Baru

Salam Semua... Dah seminggu berada di tahun 2011 dan semestinya ramai orang sedang melakukan perubahan pada diri, kerjaya dan juga cinta. Ba...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top