Special Offer

Author

BEN ASHAARI: BLOGLIST FEB 2012

Assalamualaikum


Wahhhh... adakah aku terlambat nk join segmen Bro Ben ?? Well btw tahun ni nk merajinkan diri join segmen sebab aku da bebas dri study.. Yeayy... Ok..ok.. Back to the entry.. BEN ASHAARI: SEGMEN BLOGLIST FEB 2012

Kelebihan blog aku? Emmm aku akan share anything yg aku nmpak,dgr,rasa, ibarat seperti psikologi ABC Affect, Behaviour and Cognitive.. Selain dari tu aku akan share secara tak langsung pasal ilmu yg aku ada especially bout the assessment.. Kalau pergi jumpa specialist confirm rat2 jugak korang kena keluarkan duit tapi kat sini FOC.. (entri tu akan dishare pada entri akan dtg.. sebab dlm proses jer..) and yg lain tu hanya luahan perasaan utk mencari katarsis..Tu je. Sekian...


P/S: Tepuk tgn utk diri sendiri sbb rajin da update blog after practical life :)

12 Komentar untuk "BEN ASHAARI: BLOGLIST FEB 2012"

berminat nak bertukar bloglist ngan Qaseh?

Qaseh : Tak leh bukak ur profile.. so xthu ur blog.. hehe.. jom

anda berminat untuk menukar link bersama saya tak??

http://www.nornadiah.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

anda berminat bertukar link dgn dya?

assalam..

minatlah nak tukar link dgn awk..nak tak???

follow awk gak

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

kalau nak ni link blog sy.: http://www.jomkongsistory.com/

nak tukar kuasa supersaya dengan wafa tak? (maaf tak hafal skema soalan)

http://yayabunga.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

ok jom kita tukar-tukar :)

salam kenal

ok... sy dah follow blog awak.. jom follow balik.. bloglist sy dah masukkan.. tq

berminat nak bertukar link dgn saya?

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

:)

done! sudah masukkan anda di dlm bloglist sy! ;)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top