Special Offer

Author

Segmen 2011 ke 2012 : Sebelum Dan Selepas



Salam Semua...

Entri pertama secara rasmi pada tahun 2012 iaitu Segmen 2011 ke 2012 : Sebelum dan Selepas dari Ben Ashaari. Abaikan entri Sticky Post itu. Hehe.. 



Apa yg aku buat eyh? Memandangkan sambut new year dari tepi tingkap hostel ni, so tepat pukul 11.54 tahun 2011 update status kt fb dulu. Then pukul 11.57 keluar dri bilik pergi kat ampaian baju intai kat celah besi gerigi countdown utk tgk bunga api. Bajet mcm nampak je. Memang tak nampak pun, cume dentuman die memang aku dpt bayangkan mmg happening la kot. Yeayyy... Selamat tahun baru 2012. Da tahun 2012 pun..12.04 masuk bilik bukak dashboard blog dulu check kot ada peserta baru yg join Blitz Give Away 2012 ni. Sapa lah yg bertuah tu. Leh aku bagi hadiah misteri. Done.. Itu perkara pertama aku buat tahun 2012.

P/S: Jom join Blitz Give Away 2012

7 Komentar untuk "Segmen 2011 ke 2012 : Sebelum Dan Selepas"

hehehe... seronok bertahun baru??

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

Hai..singgah dari segmen yg sama..Happy New Year.. :)

selamat merealisasi azam 2012!! :-) semoga tahun 2012 lebih bermakna, lebih amal kebaikan.. ( ^_^ )

http://lady-milo.blogspot.com/2012/01/segmen-2011-ke-2012-sebelum-selepas.html

Happy New Year :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

kemain lagi nak tengok bunga api. hee. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top