Special Offer

Author

Apa yg Bloggers Kritik?

Assalamualaikum

Sapa yg join Segmen Kau Berani Kritik Blog Aku Tak?? Amacam.. Ada sesapa yg dpt komen yg pedas-pedas tak? Alhamdulillah bloggers yg dtg kritik kt blog aku ni semua bagi positive feedback and kritik secara berhemah or lebih mudah aku ckp bagi Kritikan Membina. Thanks guys!!

 
Entri ni just nak summarize apa yg dorang komen tp kalau korang nak tahu secara details apa yg org komen kat blog aku ni leh la klik sini 

1. Bloglist and Blog Archieve buat dlm Scroll Box. (Actually da lama aku nk buat tp tak terbuat..)
2. Iklan Nuffnang yg a bit annoying?? (Hehe.. yg ni aku tak ubah kot.. see how)
3. Komen style pop window and buang word verification (da settle da.. DONE)
4. Header ada gmbr sendiri. (mcm retis plak kan?? Haha.. Aku tgh tunggu Lurviey buat header utk aku. Sampai la ni tak de lagi..)
5. Widget byk sgt?? (Erk.. )
6. Background mcm boring sgt (putih je.. so aku da tukar hope ok la for the time being. Aku nk belajar buat blog skin ni tapi tak de masa lgi)
7. Susunan widget berterabur. (ok nnti akan aku perbetulkan)
8. Font Sidebar kasik gelak utk lebih kesan (will check later)

Bagus jugak bile ada segmen macam ni cuz at least kite thu blog kite ni mcm mne. Overall aku terima kritikan dengan hati yg terbuka sebab korang punye komen berhemah. Ahaks.. And bile aku terjah blog dorang kebanyakkan yg aku komen rasanye pasal lagu dlm blog sebab aku ni kadang suke dgr lagu time blogwalking tak pun tgk movie. So bile ada entri menarik tapi ada lagu dlm blog tu aku terpaksa tutup la sbb aku nk tgk movie. Hehe.. Dulu masa first time aku blogging pun aku selalu letak lagu. Bermacam jenis but lama-lama aku buang. Thanks kepada semua yg terjah blog ni and kritik. Sekian

P/S: Sabtu yg membosankan. Ahad lepas apa aku buat?? Tunggu entri seterusnye
 
1 Komentar untuk "Apa yg Bloggers Kritik?"

haha..nice la...dah tukar...fendy pon xtukar pape lg....malas deh...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top