Special Offer

Author

Berkhayal Dengan Khayalan

Assalamualaikum

Da lunch belom? Woohoo.. Ari ni aku rasa sangat demotivated, helpless, ibarat jantung jatuh kat lantai daa.. Ntah kenapa la tetiba rasa mcm ni.. Masih lagi mencari punca sebenar mengapa jadi begini. Cehh... Ayat skema tak boleh bla.. Sambil buat keje sambil berkhayal.. Erk...



DayDreaming plak.. Tapi still tangan gerak ok and I consider my self as multi task person. Puyooo... not poyo ok. Wanna know urself?? Go and take personality test la. Ari ni sgt2 rasa feel aku tak de kat ofis and feel like aku ank fokus dlm bidang aku. Nk kena register dulu la ngan Lembaga Kaunselor baru syok nak apply mana-mana nanti. Plannye bulan 4 nanti la. InsyaAllah. Ok bai.. Aku hadiahkan lagu ni utk sesapa baca entri ni.. 

superduper like this song

P/S: Hari-hari nk pk pasal masa depan..

0 Komentar untuk "Berkhayal Dengan Khayalan"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top