Special Offer

Author

Digi iPhone 4S Maintenance

Assalamualaikum

Burping** kenyang mkn angin.. Masih belum lunch nih... Firstly thank kepada Nuffnang sebab kasik BE lagi kat blog aku. Tatkala aku tgh berada dlm keadaan marah ni sebab.. emm ada la sebabnye then bukak check analytic kat Nuffnang perghhh dapat BE lagi. Alhamdulillah.. Syukur sgt2. Salah satu BE yg hinggap tu of coz la dari DiGi. Bersamamu... Bersamamu kemana jua... hehe

Terasa teringin nak tukar ke iPhone 4S la plak bile tgk spec die lagi better dari iPhone 3G yang aku guna skang. Tapi di sebabkan memory yg sgt besar yakni 32G so terpaksa hold dlu la. Lagipun yg ado ni pun tak guna full lagi memory. 

Hey.. jom tgk apa yg DiGi offer utk korang yg berhajat nk pakai iPhone ni. Nampak mcm Exec sikit kan..

Klik Gambar kalau nk tgk lebih jelas




Klik Gambar  kalau nk tgk lebih jelas

Amacam? Affordable price kan? Nowadays kalau keluar tgk org kiri kanan semua duk guna iPhone, Samsung and Blackberry. Kadang-kadang benda mcm ni leh buat certain peeps jeles and terpaksa la mengumpul duit utk dptkan fon yg dorang nk. Tapi lebih mudah utk dapat bile DiGi ada tawar service mcm ni. So guys.. Apa lagi.. Pergi la kat DiGi Centre or DiGi Store grab satu. Aku da ada.. So tak nak tukar lagi.

For more info click here

P/S: Agak jeles and poket sempit tapi nk pakai iPhone pergi la DiGi

0 Komentar untuk "Digi iPhone 4S Maintenance"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top