Special Offer

Author

Keputusan Pemenang Blitz Give Away 2012

Assalamualaikum


Firstly aku nk mintak maaf bebanyak sebab lambat umumkan pememang Blitz Give Away 2012. Apapun jutaan terima kasih yg tak terhingga kepada bloggers yg join  First GA aku ni. OK la..Malas nk membebel lagi..

The lucky number is..... 33. Sapa tu?? terjah la blog pemenang kite ni
http://www.ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2012/01/blitz-give-away-2012.html
Tahniah kat  Abazilah. Nanti jgn lupe bagi address utk proses penghantaran hadiah.

Sapa plak pemenang misteri tu? Pememang Misteri akan menerima topup RM10. Pemenang misteri ni bukan melalui random.org tapi dipilih oleh aku sendiri.

Dua Pemenang Bertuah itu adalah..
1. http://www.humblekindlovely.blogspot.com/2011/12/blitz-give-away-2012.html (Wanie)
2. http://www.hampehhh.blogspot.com/2011/12/blitz-give-away-2012.html (Ainul Yusop)

Kenapa aku pilih 2 org blogger ni?
Aku pilih Wanie sebab die org pertama yg join Blitz GA ni. Thanks sgt2. Then adik cantik Ainul Yusop plak cuz die merupakan peserta pertama yg join pada tahun 2012. Itulah reasonnye.

Ada blogger yg suggest buat GA and cari pemenang based on slogan or creativity. Accepted!! Hehe.. Next GA semua blogger akan dapat saguhati. Join je akan dpt tapi tak leh bagitau la apa kan. Emm yg tu bru duk tahap superficial lagi. Kalau ada yg minat nk wat JV GA pun boleh jgak..

Ok la those yg menang boleh email me kat nanicounseling87@gmail.com so that boleh poskan hadiah and also topup num. Pemenang topup boleh bgi no kat email sebab kalau tinggal kt entri ni lain plak jadinye. Hehe..Next GA sebelum puasa. InsyaAllah.. Sekian


P/S: Nak tukar keje!!!
9 Komentar untuk "Keputusan Pemenang Blitz Give Away 2012"

tahniah pd yg berjaya yer..

* yui xder rezeki.huhu..

thniah yg menang..xde rzki ..huhu

xde rezeki.huhu
taniah juge yg menang

Alhamdulillah , thanks !

Dah sent detail dah .

Emel : purplishobsession87@yahoo.com

dah email dekat NBL :)

emel : wanni_aziz90@yahoo.com

dah hantar detail ;)


emel:ainul.yusop@gmail.com

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top