Special Offer

Author

Lagu Ibu Ost Hafalan Shalat Delisa

Assalamualaikum

Actually hati aku masih belum puas tgk citer tu... Tapi apakan daya internet mcm siput tettttt.. Lembab nak mampus. Lucky kat KL. Kalau kat hometown confirm tak leh langsung nih.. Sigh** Sabau je la.. Ingat tak entri aku sebelum ni Tonton Online Hafalan Shalat Delisa tu. Aku ada gtau pasal lagu die yg memang bikin aku nangis. Korang tak percaya cube dengar kat video bawah ni beserta lirik lagi aku sediakan. Kalau hati korang sikit pun tak tersentuh sah la.. Korang ni tettttt... Tak tahu la den nk ckp apo..


Lagu Ibu (Ost Hafalan Shalat Delisa)

Lembut kukenang, kasihmu ibu
di dalam hati ku kini menanggung rindu
kau tabur kasih seumur masa
bergetar syahdu, ooh di dalam nadiku

9 bulan ku dalam rahimmu
bersusah payah, oh ibu jaga diriku
sakit dan lelah tak kau hiraukan
demi diriku, oh ibu buah hatimu

tiada ku mampu, membalas jasamu
hanyalah do'a oh di setiap waktu
oh ibu tak henti kuharapkan do'amu (2x)
mengalir di setiap nafasku (2x)

ibuuuuuuuuuuuuuu........... (3x)

Lembut kukenang, kasihmu ibu
di dalam hati ku kini menanggung rindu
engkau tabur kasih seumur masa
bergetar syahdu oh di dalam nadiku

indah bercanda denganmu ibu
di dalam hati ku kini slalu merindu
sakit dan lelah tak kau hiraukan
demi diriku, oh ibu buah hatimu

tiada ku mampu, membalas jasamu
hanyalah doa oh di setiap waktu
oh ibu tak henti kuharapkan doamu (2x)
mengalir di setiap nafasku (2x
ibuuuuuuuuuu........ (3x)

Kenapa aku nak share pasal ni?? Sebab supaya kite-kite yang masih ada ibu ni bersyukur sebab masih dapat melihat wajah ibu dan ibu yg sentiasa mendoakan kite. Ingatlah bile ibu da tak de maka tiada lagi doa ibu. Tetiba aku teringat kat cousin aku punye post which is both of them anak yatim kecik-kecik lagi. Sekejap je dpt merasai kasih sayang ibu.. Sekian.. Hargai ibu.. Bukan time susah baru nak cari ibu.. Sekian


P/S: Rindu mama.. Apakan daya cuti nk kena simpan utk raya...

0 Komentar untuk "Lagu Ibu Ost Hafalan Shalat Delisa"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top