Special Offer

Author

Relief on Happy Sunday

Assalamualaikum

Hari aku bermula dengan emosi yg berkecamuk.. Maklumlah ari Isnin. Just like I said lately kepala otak aku makin tidak rasional and aku jenis org yg rigid. Bile aku da fikir and rasa mcm tu maka jawabnye susah la aku nk kembali ok. Still fighting cuz I wanna do work dlm keadaan yg enjoy bukan dlm keadaan muke masam mencuke tak ikhlas. 

Btw, smlm Ahad yg sgt happy even though masa sgtlah singkat. And thanks sgt2 kat Lurviey sbb sudi luangkan masa utk aku. Mustilah kan.. Kalau tak jawabnye tetttttt... Even Lurviey letih tapi sanggup keluar and we spent time together and talking bout our future and also my 'crisis'. Sigh**


Smlm hujan tersangatlah lebat and we plan nk makan kat Ayamas but so damn crowded, then we plan to makan at Rasamas.. Sama jugak.. Arghh.. KFC?? Oh no... Da mkn hari tu so have to pantang dua bulan. Ahaks.. Pergi Food Court sama jugak penuh... Kesian Lurviey da lapar. Then just beli Dunkin Donut Combo set buat alas perut and off to Amcorp Mall. At first plan nk turun KL but surely freakin jamn. Lagi-lagi hujan tgh lebat. Tak suke ok..


Lurviey mkn satu setengah donut and aku amik separuh and then coffee just for me. Hehe.. Overload caffeine kot. Besides rasa manis chocs rice tu buat aku rasa nk muntah. Bapak manis.. Tak suke der... 


Off to Amcorp Mall... Yeayy.. Target aku is Uncle Chili ler.. So while he driving and I'm 'enjoying' grapes. Sweet and healthy.


Waiting for food.. So camwhoring and also observing peeps around me. Tahu tak smlm majoriti customer Uncle Chilis is org kurang upaya. Which pekak and bisu. Baca kat bawah lagi ok.. Kenapa aku mention pasal org pekak and bisu nih!!


Makanan wajib order each time kat Uncle Chilis, Tom Yam Mee Hoon ler.. My fav.. Super delicious and yummy.. Tip top and cukup rasa. Only RM 6.20. Murah kan? Kenyang *burping* Alhamdulillah.


Lurviey plak order Fish Fillet Mayonnies and Rice. Tapi yg sampai benda ni and we look each other. *weirdfaces* Betul ke ni yang Lurviey order?? Mcm pelik je. Then makan je la kan.. Rasa masam-masam and ok la. And both of us thought emm betul la ni masak mayonis. Rasa masam-masam. Then bile da abis mkn Lurviey baru perasan yg die mkn is AYAM not IKAN. Erk.. Emm confirm tertukar nih. Ni mesti da tertukar dgn org ni. Semlm nampak pekerja die mcm salah amik order. Order lain sampai lain.


Cube korang bayangkan macam mane org bisu and pekak nk bertekak pasal ni plus ngan pekerja yg mcm amik endah tak endah? Pernah tak korang terfikir? Lurviey pun sampai ckp reda je la.. Sometimes it's good for employer utk antar dorang punye employee belajar bahasa isyarat ni. Personally aku rasa bagus la. At least tau apa org kurang upaya ni nak. Kalau salah order senang. 

Apapun sangat happy tapi masa tersangatlah singkat. Damn so sad. Sigh** Asal balik je kena berpisah.. Bile nak balik rumah sekali nih? Erk.. Ok bai.. 

P/S: Dinner with Salad Tuna again.. :)

Tag : personal
1 Komentar untuk "Relief on Happy Sunday"

hehe..sedapnye makanan tu.. n best nye keluar dgn org yg tersyg..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top