Special Offer

Author

Segmen: Kau Berani Kritik Blog Aku Tak?

Assalamualaikum

Wah... Segmen mencabar kelolaan Bro Ben kali ni. Mcm best je.. Tapi hati kena kuat nih. Arghh... Siap sedia nak terima kritikan.



Sapa nk join sile klik banner yer..


Kenapa aku nk blog aku dikritik?? Sebabnye leh la aku thu apa kelemahan blog aku. Lembab ke, tulisan buruk ke, tatabahasa menjelikkan ke, header aku buruk ke. Apa-apa la.. Yg penting kritik la secara berhemah. Kritikan membina ok? Tu je reason nye.. :)



P/S: Da settle.. :)
41 Komentar untuk "Segmen: Kau Berani Kritik Blog Aku Tak?"

nie kena kritik nie..sebab tak jadikan sy feb blog list awk

dan

tak payah lah nak paswood2 nie....

aslmkum..singgah dari segmen yg sama...

klu boleh blog list tu buat dlm scroll box...takde la pjg sgt blog ni.. :)

iklan nuffnang atas entry tu jer... kalau boleh letak bawah...
lain2 semua ok...
satu lagi kalau boleh buangkan word verification kat komen ni... hehehe

singgah dari segmen yg sama..

ruangan komen, kalau buat stail pop lagi bagus..pastu xpayah ade yg kena taip2 perkataan tu...

jum kriktik nur..

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

better comment ni open in new tab..bleh bce entry skali smbil komen..hehe

kenapa letak gambar sendiri kat header?...heheh..market sgt..xberapa elok.."

harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

Datang Dari Segmen Yg Sama...
http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-ko-berani-kritik-blog.html

Hmmmm...mau kritik apa erk?
Lagi bagus kalau comment buat in "open new tab"
Lagi satu...iklan nuffnang kat tepi tue buat rasa tak selesa...Letak kat tempat lain atau dlm style yg lain lagi agak bagus k..
Happy Blogging ^_^

salam..

singgh dr segmen yg sama,.
seram plak nk kritik2 nie.ehhehe.
papepon..just nur rase komen klau buat window pop-up lg okeh.:)

snngah dr segmen abng ben...ruangan kmen ni klu setkan pop lgi snang...x pyah taip pswrd dah...

jom ke link ni..
http://misschubbycheek.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

x tau nak cakap apa daaa...
tp org lain kata bhagian komen x memuaskan....sy rasa pun mcm tu..betulkan eh..

kritik sy lak..

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

hi dr segmen yg sama.

blog awak ok, tp kemaskan sket.
hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

salam, datang nak kritik..=)

errm, mungkin tak sesuai letak iklan nuff sebelum entry..

jemput kritik my blog
done follow u =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

segmen yg sama...

hye, nak kritik 1 jew...
mcm byk sgt widget la...huhuhu

dari segmen abg ben ..sebelum tu saya follow dulu .. kritik.. tak mau letak nuffnang kat tepi ni yea..susah nak tengok post lama.. :) jom kritik saya :)

Kritik : Putih itu menawan,warna-warni tu harmoni!letak sikit warna ye!

Kritik kembali di : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

ape yer? nak cakap pasal pop up window dah perbaiki.. nk ckp pasal word verification pun nampaknye dah settlekan hal tu.. cuma feb blog list tepi ni kot.. kite rase better kurangkan cm 3-5 jer yang nampak.. atau nak banyak, buat scroll.. :)

hye dear..nice blog..suka snap2 pic yer..hee..
nak buat scroll box untuk entry tu..awk leh ikut tutoriol ni
http://www.lyssasecret.com/2011/06/tutorial-scroll-box-for-blog-archive.html
untuk bloglist
http://www.lyssasecret.com/2011/06/tutorial-scroll-box-for-bloglist.html
banyak lagi la ada..hehe

happy berbloging dear..gud luck
so meh sini kritik blog saya
http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

pop up window itu rasanyer tak payah letak la awak. huhu.. ceriakan sikit blog ea. thnks..


http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

dari segmen yang sama
sebelum kritik kena follow dulu tuan tanah hehhhee

pad shaz maybe blog awak kurang color sikit dan lagi satu iklan iklan ni menyemak lah rasanya menganggu tumpuan.
yang lain shaz rasa ok jer

Nak kritik ape yer... susunan gadget/widget macam ada terabur sikit la..

saya punya?? glup... sila kan..

http://picturefinding.blogspot.com/2012/02/segmen-l-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

background blog ni nmpak suram je.. tp entry dya suka..:D

header cartoon best ckit kot & iklan dekat tepi boleh letak tempat lain kot..
perlu kemaskan ckit blog cik naniey..

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

plane je blog awak... cebagi colourfull hhehee.. and bt la scrollbox dekat blog archieve.. heheh tu saja.. bye....

hurm..bagi la colorfol sikit background..header kalau rajin, bagi cantik2 lagi :D

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Hai,dari segmen yang same

kritikan: font di sidebar perlu ditukar warna gelap untuk lebih kesan.

jemput kritik di blog saya
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

tukar background yang ceria sikit dear

jom kritik sini pulak
http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

background kosong sgt, try colourful ckit.
jom kritik blog sy :
http://derina923.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

datang dari segmen yang sama :)

blog ni kalau letak background colourful sikit mesti lagi menarik kan? hihi. entri pun menarik dah ;)

http://flipflop-lolipop.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

tulisan dekat tajuk post tak sesuai..
lagi..xde dah..:)

dh buat pop up comment..so,no problem dh..:)

http://arazua.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

hye,
kalau ada background yg cantik mesti lagi meriah. lagi satu, kalau kecikkan sikit saiz sidebar tu mgkn lebih menarik.

jom kritik blog saya & saya dah follow sini
http://nursyazwaniazween.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Dari segmen sama..
Jom kritik secara berhemah..

kalau bleh post archive tu buat scroll box lagi cantik..:)

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

datang nak kritik.........kowt. hehe
blog ny terlalu simple, cer tambah kaler2 sikit kan best..

kritik blog kte skali kay.. bye.!

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

hai, salam perkenalan.
aci tak kalau main singgahsinggah.

anyway, singgah cik lily pulak ye.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

datang dari blog benashaari... deno folow sini okeh... :)

Eza singgah dari segmen yang sama. Sorry lewat nak terjah.. P, Eza tetap nak terjah. Hihi, rajin jalan2 tengok blog orang..

Pendapat Eza :
archieve dan bloglist tu lagi kemas kalau buat scroll. Boleh jimat ruang sekali.. :)

Happy blogging, yeah :D

Layout design dah ok. Tinggal part saiz font untuk tajuk entri je. Kalau bagi kecik skit, dah comel dah. Yang lain, terbaik. ;)

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top