Special Offer

Segmen : SAYA SUKA BLOGWALKING SEBAB

Assalamualaikum

Mlm ni ditag oleh kak Ayesha Ramlee dan sebagai menunjukkan aku ni seorg yg sporting and support blogger, so aku pun nk join la segmen ni.. Those yg nk join jom la.. Macam esei pendek plak kan.. Hehe..


Those yg nk join, klik banner yg sgt cantik kat atas ni.


Kenapa aku suka blogwalking? Sebabnye bile blogwalking aku leh tahu life org lain. Kadang-kadang aku rasa life aku ni mcm tak best je tapi rupenye ada lagi org yg tak best. Kadang-kadang aku rasa life aku ni mcm best tp ada orang yg lagi best. Selain tu jugak aku suke blogwalking sebab nk dapatkan info. And lagi satu kalau aku da aim blogger tu aktif and aku dpt something from  blog dorang, aku akan selalu menjenguk even aku tak follow.

Yeayyy da siap da :) . So aku nk tag emmm... Ok la.. Nk tag Nisa Greenpanda

P/S: Simple but meaningful kepada bloggers yg buat segmen. Mudah je kan..



Tag : join segmen
3 Komentar untuk "Segmen : SAYA SUKA BLOGWALKING SEBAB"

thanks tag sy eh nani~..
nnti sy join.. ^_^

Jom join Hanif Blog Bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top