Special Offer

Author

Tunggang Kuda Pony FOC yukkk

Assalamualaikum

Nak buat pengakuan sikit yg aku penah nak nangis angkara kuda. Ala dulu-dulu masa darjah satu,kat sekolah aku Sekolah Kebangsaan Paya Bungor Pahang ada la wat even aku aku da lupe la event pe bende. Yg pasti ada kuda and leh naik FOC ok. Tapi yg bangangnye bile papa suh aku naik boleh plak aku buat muka nak nangis. Ruginye. Nw gedik plak nk tunggang kuda. 


Bukan tu aku nk ckp tapi nk gtau sempena Hari Wilayah Persekutuan, DBKL menawarkan perkhidmatan menaiki bot dan menunggang kuda pony secara percuma di Taman Tasik Titiwangsa. Hatiku dah menggedik nk pergi tapi surely kalau pergi aku tak kan tunggang kuda la sebab ramai org. Grr.. Malu la kononnye. So bagi yg tak tahu nak buat apa weekend ni bleh la pergi Tasik Titiwangsa ok.. And bagi yg berbakat tu pergi la Audition On Air Pak Nil tu ok.

Tema sambutan Hari Wilayah Persekutuan tahun ni adalah Rakyat Bersatu, Wilayah Persekutuan Maju. Sempena sambutan Hari Wilayah ni aku nk request la dari kerajaan utk tampal jalan-jalan kat KL ni yg da berlubang-lubang especially area Dato Keramat tu. Kalau malam mat mot bawak laju then masuk dalam lubang tu terus arwah. Then yg bawak kete ni tak pasal-pasal plak lenyek. Mesti tak best kan tgk statistik kemalangan yg bertambah kan? Satu lagi nk mintak lampu jalan tempat yg gelap tu. Bahaya la kalau ada org jalan kaki kat situ. Ada gak dak pompuan yg bajet bandar sgt jalan dlm gelap, lepas tu kena rogol mula nak marah-marah. Erk. Ok la.. Sekian..

P/S: Bru 2 kali pergi Tasik Titiwangsa
2 Komentar untuk "Tunggang Kuda Pony FOC yukkk"

kalau dya dah naik dah kuda pony tu..hehe

nak bawa anak2 la tapi mesti ramai orang kan.hee

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top