Special Offer

Author

BEN ASHAARI AJAK KONGSI CERITA CUTI SEKOLAH

Assalamualaikum


Selamat Petang.. Bro Ben buat segmen da.. Cepat sapa nk join klik banner kat atas ni..

Zaman aku time cuti sekolah of coz la ada kelas tambahan.. Tuition-tuition ni tak de sebab tak de duit. Cukuplah ngan usaha, inisiatif sendiri dan jugak tunjuk ajar cikgu-cikgu. Abis kelas tambahan balik rumah tgk TV sebab time cuti sekolah TV3 ada tayang citer best. Lepas tu ada masa terluang tu buat la latih tubi. Tolong mama kejap je. Ahaks.. 


Tapi...

Budak-budak zaman skang ni time cuti sekolah pergi tuition berbayar, pergi melancong bagai, main facebook and twitter. Ada jugak yg merayau-rayau melepak buang masa.. Zaman teknologi la katakan.. 

P/S: Aku nk terjah blogger yg join segmen ni abis keje.. Waktu lunch da abis.. 
13 Komentar untuk "BEN ASHAARI AJAK KONGSI CERITA CUTI SEKOLAH"

hihihi .. mesti best student ni kan =)

zaman sekarang budak sekolah rendah pun dah ada fb kan =p
dr segmen sama =)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-kongsi-cerita-cuti.html

hi! pka pon join segmen abg ben tau.
meh la datang melawat.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-kongsi-cerita-cuti.html

terima kasih :)

cuti sekolah dulu cikgu mesti buat kelas tambahan untuk student exam...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-kongsi-cerita-cuti.html

Best kan masa kecik2, ni gerenti selalu score subjek, budak pandai eaaa...Segmen yang sama =)

http://pelangianoy.blogspot.com/

wah; bestnye... jom singgah blog akak pulak... http://ainblogger.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-kongsi-cerita-cuti.html

erk..ape yang ingat time cuti sekolah dulu ek..paling ingat cuti sekolah dulu boleh lepak keluar malam tapi balik before 10.00pm..hehehe

Regards,
-Strider-

Dari segmen sama..

Jom ke blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-kongsi-cerita-cuti.html

zaman skola dulu memang best r time cuti sekolah.. time2 dah keje ni cuti skola pun tak rase ape..

kenangan zaman kanak2 dulu memang indah2 kan.,..
salam ukhuwah

zaman sekolah memamg best

terjah sini pula

http://azrieyx.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-kongsi-cerita-cuti.html#comment-form

merayau-rayau sampai lewat malam..huhu


jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-kongsi-cerita-cuti.html

This comment has been removed by the author. - Hapus

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top