Special Offer

Author

Bila Ben Ashaari tanya aku..

Assalamualaikum

Bro Ben Ashaari buat segmen and aku suka nk flashback zaman sekolah aku dulu. Segmen : Perkara yg paling membosankan bila bab sekolah ialah ..



Apakah perkara yang paling membosankan anda bila dengar ESOK SEKOLAH ?

Perkara yang paling membosankan bile aku dengar esok sekolah adalah... PERHIMPUNAN.. Serious aku tak suke perhimpunan yang mana cikgu ckp banyak and aku tak dpt apapun, melainkan repeat benda yang sama. Then ada spotcheck. Menyampah ngan pengawas walhal pengawas pun tak de disiplin. Tu je la..


Aku tak takut tang keje sekolah tak siap sebab biasanya confirm siap unless tak dpt solution untuk subjek Prinsip Akaun dan Add Math. Yg lain beres.. Ahaks.. Perasan bagus?? Aku memang bagus..

P/S: Aku nak terjah blogger lain plak nnti.. Apa yg dorang tak suke.. 
13 Komentar untuk "Bila Ben Ashaari tanya aku.."

haha.. sama lah kita
memang tak suka kalau ada perhimpunan

hahaha, ramainya tak suka perhimpunan!

salam perkenalan maya. lisa follow sini. jemputlah baca entry lisa jugak

http://lisathemell.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

yea !!! AIEN BENCI SPOTCHECK !!! Pengawas pulak 2 yg beriye mcm diorang bagos ..Tengok cikgu rilek jew

hi pka join segmen yang sama

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

tq :)

pernah pengsan sebab perhimpunan lama sangat . :)

jemput singgah . :)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

perhimpunan,.series menyampah gile
singgah dari segmen same,..

perhimpunan,.series menyampah gile
singgah dari segmen same,..

mostly dalam segmen ni tak suka perhimpunan . sama la ngn saye gakk ,

follow sini n terbang dari segmen broben :) jom masuk umah saye :)

http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

dya dulu masa sekolah mmg tak suka bangun pagi.. rasa malas je nk pergi sekolah..hhaha..masih mood bercuti..

missed my old school life :( ...
neway, blaja rajin2 ye adik :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

Salam.. Mak Dara dtg dari segmen yang sama hehe =)

bw here...follow sekali dari segmen yg same.

http://mastrixia.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top