Special Offer

Author

Contest Aku Suka Makan Coklat

Assalamualaikum


Bersempena ulang tahun admin Chocosweeties maka terhasillah Contest Aku Suka Makan Coklat. Dan disebabkan aku peminat tegar gula-gula coklat so aku nk join contest ni. Mana tahu tetiba luck aku baik dpt makan coklat free..


Those yg minat coklat, cepat-cepat klik banner kat atas untuk join.

Sebab aku suka makan coklat??

1. Sebab coklat itu sedap dan nikmatnye yumm..yummm bile coklat cair dlm mulut. *mouthwatering* 
2. Bile aku tak boleh tidur, aku makan coklat and dengan mudahnye aku pejam mata. (kalau stok ada) *takgosokgigi*
3. Coklat buat aku rasa mewah.. Mewah dengan perasaan yg berbunga dan teraputik.. Hilang segala tekanan. 


See.. Bukti aku suka makan coklat.. Tapi aku teringin jugak nak makan coklat dari Choco Sweeties . :)

Ok la segalanye sudah dibuat seperti apa yg diminta and kat sini aku nk tag




Done!!! Yg ditag jom leh join contest ni.. :)
3 Komentar untuk "Contest Aku Suka Makan Coklat"

thanks tagged.. InsyaAllah saya join ^^

Terima kaseh sudi TAg Cik Nur...

wat masa sekarang Cik Nur rehat sementar dri segmen yg perlu TAG org..hihihi

apa2pun terima kaseh sekali lagi. :)

makan coklat pun leh jadi contest ye.. ape pun gud luck blogger 1 uni ^^

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top