Special Offer

Author

Giveaway : Tiket Fist of Dragon

Assalamualaikum

Wah.. pagi ni salah sorang blogger yg aku follow iaitu Kak Ain buat Giveaway.. Tiket wayang Fist of Dragon tu.. Syarat penyertaan amatlah mudah.. So sapa nk join tu sila klik banner kat bawah ni ok. 



Follow Blog Kak Ain - Da follow da :)
Like Picture Kak Ain kat Sini (wajib ok)

Sebab apa nk tiket ni?

Sebabnye aku ni memang suke citer cine. Dulu tgk citer IP Man 1 dan IP Man 2. So citer ni mungkin aksinye lebih mantap lagi dari IP Man 1 dan 2 (aku rasa la) sebab producer yg sama. Confirm gempak punye.. Kalau tgk trailer and sinopsis nye macam best je jalan citer. Di sebabkan itu aku join GA ni sebab nk tgk citer Fist of Dragon..

Ok da siap


P/S: Percaya tak last aku jejak wayang awal tahun 2011. :)
Tag : giveaway
2 Komentar untuk "Giveaway : Tiket Fist of Dragon"

thanks dik.... ajak la kengkawan join jgk... :)

http://faralalalala.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nuruls-blogshop.html

Tagging You~

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top