Special Offer

Author

I Like Me..

Assalamualaikum

Mcm tak caya je esok da Sabtu.. Yeayy.. Nak keluar.. Da lama tak keluar lepak ari sabtu and spent time ngan Lurviey.. Ok la berbalik kepada tajuk entri I Like Me. Actually masa quick staff meeting before my boss flying off to Melbourne this sunday which all staff kena bagitau pasal what I like about ME. Actually this activity aku pernah guna utk clients during group counseling session. Ahaks.. Tetiba ari ni aku plan yg jadi mcm client aku. But aku a bit hard utk disclosed.. It's not about low or high self esteem but because aku respect me, myself as introverted person. Masa staff meeting kepala otak aku sibuk nk siapkan keje on time sbb nak off jmpe Lurviey on time but sadly lewat seploh minit.

So utk menjawab persoalan boss aku itu.. tentang I Like Me maka aku jawab I like me because I am structured and organized person. Tapi aku tak ckp plak yg aku become unorganized since join this company. I'm still seek for something yg match with my persona. Then aku jawab yg according to MBTI I an ISFJ person and you know what, my boss said aku is dangerous person. Nak tahu why? Pergi google. Ahaks.. Tetiba plak bahaya. Everyone is unique so please respect others personality. Kalau semua sama then mcm mne nk faham manusia. Apapun I still love learning psychology, read peoples mind and behaviours.. Sekian.. 

P/S: Layan Titanic mlm ni.. Tak sbr nk tunggu 3D

Tag : emovere, personal
2 Komentar untuk "I Like Me.."

selamat melepak di hari sabtu..eheheh...sy masa bebujang dulu pun mesti melepak masa hujung minggu

wahh psychology tu.. awk leh baca tak ape dlm fikiran sy sekarang ? haha :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top