Special Offer

Author

Isnin Yang 'Hot'

Assalamualaikum

Fuh.. hati aku masih panas lagi nih.. Terkejut ibarat gmbr kat bawah ni.. Macam tak percaya apa yg aku nampak. Apa salah aku?? Aku still wonder ni.. Spoil my mood betul la pepagi ni.. Emm spoil la jugak.. 



Nak tahu kenapa aku mcm kartun kat atas nih?? Meh sini aku nk gtau.. Tau x pagi tadi bukak Nuffnang then tetiba aku tgk status Gliteratti aku ditarik.. Mak aihh.. Apa yg aku buat sampai kena tarik balik ni? Dulu ye la sebab aku letak iklan lain. Ni mana ada aku letak iklan lain.. Adoii... Paling panas lgi bila BE yg da nak cecah RM80 pun dipotong jdi RM30++.. Tak ke terkejut beruk tu. Ok bai.. Nak rationalize kepala otak jap.. Hukhuk..

P/S: Aku rasa aku dpt guess je apa salah kt situ.. Grrr
2 Komentar untuk "Isnin Yang 'Hot'"

tag naniey ^^
http://faralalalala.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top