Special Offer

Author

JIKA AKU PELAKON POPULAR

Assalamualaikum

First time join Segmen Mak Dara .. Korang kenal tak Mak Dara sapa? Penulis Skrip (aku pernah berangan nk tulis skrip gak tpi haha mmg tak de bakat kot.. Rupe skrip pun tak tahu mcm mne tapi serious aku nk tgk..) wooo.. Wa ckp sama lu banyak tau skrip yang di tulis oleh Mak Dara  ni. She also the Winner of Worst Blog Of The Year @ Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012 ok.

Nk join leh klik banner kat bawah ni ok.




1. Nama Glamour dlm dunia perfileman.. 
Tang nama aku nk guna nama Barniey tapi ejaan nya Bunny.. Kang orang ckp aku ni Barney and Frens plak kan.

2. Genre Filem 
Emm aku lebih suka filem aksi.. Baru la rock... Tak mau la tangkap leleh.. Mcm lemah plak aku rasa.. Jiwa harus kuat baru orang tak pijak.. So better go with action. 

3. Watak yang diidamkan?
Aku rasa nak bawak watak jahat sebab kat realiti aku orang baik.. So cume try watak yang berbeza plak.. Nk rasa jugak selami mcm mne perasaan org jahat ni sbb setiap hari ada je org jahat.. Grrrr.. Pas tu kan make up ala-ala Gothic.. Huh.. mmg nmpak jahat la. (watak dlm filem je ok)

4. Siapa yang mahu jadi Hero/Heroin?
Hero eyh? Emm lau Castello(Rosyam Nor) pun mantap jugak.. Hehe..  Nama lagi filem aksi kan.. Tapi aku nk Rosyam Nor jadi jahat.. Orang ckp hero baik-baik tapi apa kata hero kali ni kasik yg jahat lak menang.. Sebab dlm realiti ni ada je orang jahat yg menang kan.. Di mana keadilannya? (tetiba plak)


Ringkas je jawapan dari aku. Haha.. Tapi masa menjawab soalan yang dikemukakan oleh Mak Dara ni aku rasa mcm susah sgt nk jawab sbb aku tak pernah fikir pun dlm kepala otak aku soalan cenggini. Berangan apatah lagi.. 

Pesanan khas untuk Mak Dara: Mak Dara ckp lebih mudah dari wat meggi tapi rasa rasa buat meggi lagi senang la.. :)

P/S: Sile jgn gelak bile baca entri ini.. Haha..


12 Komentar untuk "JIKA AKU PELAKON POPULAR"

huhu... dari segment yang sama!!

http://kertaswarnamerah.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

wahh...filem aksi.. hebat..!

dah gelak..sambil senyum simpul..:P

Terima kasih sbb sudi join segmen mak ni ye.. mana tahu satu hari nanti angan angan bisa jadi kenyataan kan hehe.. kalau betul2 berminat nak tulis skrip blh mak kasi copy skrip2 yg telah mak dara tulis tu.. nanti kasi email add pada mak ye kalau betul3 berminat.. Hehehe dah jawab tu kira senang le tu ahaks.. btw mak dah masukkan semua senarai peserta di entry ini ya http://citershark.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

blh jadi geng ni.. hero ada dua orang..jackie chan dan rosyam nor..heroin ada dua, dyabunga dan barniey..hehe

hai bunny ! singgah sini . nak rosyam nor ? rosyam nor tyme jd castello kan jahat . best kan :) hihi

singgah jom

http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

hai bunny ! singgah sini . nak rosyam nor ? rosyam nor tyme jd castello kan jahat . best kan :) hihi

singgah jom

http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

salam perkenalan, bc entry awk ni...huhu~ dtg dr blog mak dara

wah nk bawak watak jahat ....ngeh2...jd gengster la cmtu..

jemput la ke blog sy juga ye...follow ur blog :)

Kalau ala2 gothic xcukup jahat, buat botak macam castello la, baru nmpk ganas...hehe

--> Blog Rilek-Rilek <--

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top