Special Offer

Author

Killing Me Softly..

Assalamualaikum

Mood melayan Killing Me Softly by Plain White T's. Malas nk ckp byk.. A lot of thing melekat kat kepala otak yg memerlukan aku utk menggunakan akal yg ada utk decide and bla..bla..bla.. 

Btw I just realize minggu ni kurang entri personal cuz daily aku focus pasal kes Dirang and I wanna know setiap kes adik Dirang. Hopefully semua akan settle ASAP cuz byk kes yg lama masih belum settle and setiap hari akan ada kes baru dan juga peningkatan statistik jenayah. Apa nak jadi la manusia ni. Makin menjadi-jadi. Smlm ada kes bunuh.. Sah ramai yg makin tak rasional and makin tak sihat mental. Tapi bile fikir balik kenapa benda ni happen? Sebab tak de kesedaran akan kepentingan memelihara mental. Mental jugak perlu sihat seperti fizikal.. Hidup yg makin hari makin mencabar yg mungkin menyebabkan sesetengah org ni tak dpt nk cope and dont know how to manage stress ni think and act irrationally..  Sigh**


I heard he sang a good song
I heard he had a style
and so i went to see him
and listen for a while

and there he was this younge boy
a stranger to my eyes
Struming my pain with his fingers
Singing my life with this words
killing me softy with this song
killing me softly with this song
telling my whole life
with this words
killing me softly with this song

I felt all flushed with fever
Embarrassed by the crowd
I felt he found my letter
and read eachone out loud
I prayed that he would finish
but he just kept right on
Struming my pain with his fingers
Singing my life with this words
killing me softy with this song
killing me softly with this song
telling my whole life
with this words
killing me softly with this song

ohhhhhhhhhhh oohhhhhhh...lalalal..ohhhh lalaaaaaaa

Struming my pain with his fingers
Singing my life with this words
killing me softy with this song
killing me softly with this song
telling my whole life
with this words
killing me softly with this song.


Selamat Mlm and happy Weekend

P/S: Dpt SMS from bestie saying that her bf da bertunang 2 tahun and yesterday baru mengaku.. Macam tettt


3 Komentar untuk "Killing Me Softly.."

dunia sekarang dah makin kucar-kacir kan..huhu..

tak perasan plak lagu nie..best ker??layan laa jap..hehehe

Regards,
-Strider-

makin ramai ygtak waras.nk bunuh org je..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top