Special Offer

Author

Nak Free Gift Voucher?

Assalamualaikum

Free Gift Voucher? Sebut pasal brg free ni ramai yg suka kan? Tapi mana ada benda free dlm dunia ni. Even nk buang air kecik pun kena bayar da. Air kosong kat kedai pun dua posen. See?? Sapa baca Wordless Wednesday: Gift Voucher. Nak? Meh sini aku nk kongsi sikit pasal Gift Voucher yg aku tunjuk kat korang tu. 

Kalau korang nk tahu aku ni jenis yg susah nk spent money untuk fast food mcm KFC, McD mcm tu. Masuk situ tu boleh hitung la. 2 3 bulan skali. I wont spent my money untuk makanan mcm tu *mcm kedekut je kan bunyi? Satu hari (tak ingat hari apa, tpi tahun lepas) Lurviey bagi link kat aku suh aku register. Katanye jawab Survey. Huh.. Malas sungguh aku.. Tapi bile tgk survey yg sgt simple aku join je la. Tak de keje so jawab je la survey kan..

Survey apa? Kat mane?? Senang je.. Korang leh register kat SINI. MySurvey ni akan hantar kat email korang kalau ada survey yang perlu dijawab dan setiap survey tu ada point yang tersendiri. Dengan point tu la korang bleh guna untuk tebus gift voucher mcm kat bawah ni..


Ada sekali tahun lepas die buat Forum kalau tak silap and those yg join forum tu akan dapat berapa ribu point ntah, aku da lupe. Aku join forum tu by online and kena jawab soalan yg dorang kemukan. Best korang.. Mostly dorang punye Survey more to internet stuff, devices, technology.

Aku punye point da tinggal sikit da sebab da byk redeem voucher.. Hehe


So apa kta korang terjah MySurvey ni and kumpul point then redeem la. Alahai tak sampai seploh minit pun jawab soalan die. Then free free je dpt voucher percuma.. Tapi kena la cukup point untuk redeem ok..

P/S: Selamat Pagi.. Ari ni terbangun awal sebab excited nk pergi keje..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top