Special Offer

Author

BEN ASHAARI DAN BLOG AKU

Assalamualaikum

Setelah sekian lama Bro Ben bercuti dari segmen, finally ada jugak segmen. Maklumlah sibuk ngan the little Qhaliff  kan.. So, entri pertama hari Jumaat dengan SEGMEN



Di sebabkan aku baru je kembali aktif berblogging, maka aku terasa aku ni masih lagi newbie. Memang pun.. Satu perkataan yang menggambarkan blog aku?? For sure la KATARSIS.
Sebab kat sini la aku mencari katarsis. So bile da katarsis maka seimbang la. So aku rasa Blog Bro BA pun sama

Ok la, sapa nk join cepat-cepat klik banner kat atas ni. And Segmen ni tutup jam 3 petang ni.. 


P/S: Tak sabar nk lunch
Tag : join segmen
21 Komentar untuk "BEN ASHAARI DAN BLOG AKU"

wahh bez2..ayu join jgk..hehe
selamat bersegmen naniey ;-)

hai pka pon join segmen abg ben.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

tq :)

hye hye (!) peace (!) Atiey dtg dari segmen yg sama.sempoi >.<

as salam ...

singgah sini dari segmen yang sama...

singgah sini :) ehem-ehem ! dari segmen yg sama tau ^_*

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Join jugak segmen ni...
Hehheeheh... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

dari segmen yang sama jom singgah sini

http://iburayna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

singgah sini dari segmen yang sama =)
follow sini jugak =)
jom datang blog saya pulak ye =)

jemput baca entry yang ni..ada info berguna buat semua =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

nur hari2 terasa mcm newbie..hihihih

salam.
dari segmen yang same ^^
http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

KATARSIS??? wau!!! bombastik punya perkataan...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasulullah-masih-ada-ingin_27.html

dari segmen yang sama .... salam perkenalan ... :)

Persamaan dengan Ben ekk... Singgah sini..

yuhuuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
happy blogging yea ..

tintin!! hai..iman dtg dari segmen yg sama n siap folo tuan blog lgii..jemput dtg ke blog kita jugak ya=D

Dtg sini melawat awak. hehe lamabat kan saya ? ;) jom g blog saya..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top