Special Offer

Author

Bitter Sweet Like Me

Assalamualaikum

Selamat Pagi.....  Hari ni da ari khamis.. Malam ni malam Jumaat. 
Alhamdulillah hari ni masih diberi kesempatan untuk bernafas di atas bumi pinjaman. 
Eh.. Kenapa tajuk entri ni Bitter Sweet Like Me? Hehe.. Saje je. Dlm hidup kite memang ada positif and negatif side or kalau masa dlm kelas Dr Diana dulu she love to use Bright Side and Dark Side. Apapun aku selesa dengan personaliti aku and no need berubah jadi orang lain tetapi berubah ke arah yg lebih baik. Tak perlu nak fake and hipokrit dlm hidup ni sebab dlm hidup aku ramai org yg aku jumpa hipokrit. Nak makan pun hipokrit. Nak cover-cover ayu/macho.. Makan je la... Damn..


Jom kite minum dulu.. Watchaa... You make my day Kopiko.. Setiap hari aku akan minum dua gelas kopiko. Arghhh.. aku tahu benda ni tak elok tapi susah la nak tahan. Sehari tak teguk mcm sasau la. Ada tips nk kurangkan minum kopiko, nescafe dan seangkatan dengannya?? 


Kopiko kat atas ni si Huda yang bagi aku. Bajet la konon nk minum kopiko.. Sudahnye... Aku lah tukang perabis. Kat bilik ada satu bungkus lebih lagi. See.. Addicted tahap kritikal da ni. Lurviey tegur pun aku buat derk je sebab susah la.. Masa aku darjah 3 lagi aku da suka minum benda ni. Then lepas tu mcm stop la kejap sebab da masuk sekolah asrama, mana ada benda mcm ni. Kalau ada pun tak sedap. Abis sekolah memang aku bantai cukup-cukup sampai la ni. Mcm-mcm brand aku cuba. Ada tak sesapa yg suke minum coffee kat sini?? Jom lepak jom minum coffee.. :) 

Have a nice day peeps.. Hidup itu indah kalau kite berfikiran positif (kalau rigid susah la.. mcm aku hehe.). Longgarkan muka yg ketat tu agar sentiasa ceria and barulah org tak takut nk tegur kite. Muka macam rimau nak tegur pun takut. Senyum walau pahit, so nampak lah kemanisan kat situ.  Go Nani Go.. Optimistic sikit.. Cheers!!!

Tag : emovere, personal
4 Komentar untuk "Bitter Sweet Like Me"

Subhanallah,cantiknya kening :D

kalau sehari 2 gelas, lepas ni kurangkan segelas sehari..

bila dah biasa segelas sehari, cuba lak 2 hari sekali...

dan lepas tu, kurangkan pgambilannya..

lama2 dah biase, bolehlah hidup tanpa kopiko..hehehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top