Special Offer

Author

Cinta Si Tukang Kasut

Assalamualaikum

Disebabkan aku duk kat hostel and no TV, maka terpaksalah aku mencari citer melayu di YouTube.  So bile balik kampung memang aku akan tgk telemovie melayu. Kadang terpaksa berebut ngan papa. Hehe. Tapi aku tak suke drama bersiri. Letih nk follow. 



So smlm download citer "Cinta Si Tukang Kasut". Not bad la citer die. Badrul sanggup kahwin dengan Lola dengan bersyarat. Walaupun hidup dorang sederhana and Badrul as Tukang Kasut je tapi dorang bahagia. The best part bile Lola mula jatuh cinta and terima Badrul. 

Bagi aku hidup ni kadang kala tak leh nk expect lebih. Kadang kite tgk orang lain, wahh bagus la die di layan mcm tu mcm ni, bertuahnye die and bla..bla..bla.. Bile da start compare mcm tu kite like mcm tak bersyukur dengan apa yg kite ada. So jangan compare diri korang dengan orang lain. 

P/S: Sabtu yg membosankan. Aku nk balik kampung... :P




0 Komentar untuk "Cinta Si Tukang Kasut"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top