Special Offer

Author

Header Baru Blog RR

Assalamualaikum

Blog Redzuan-Ridz or RR atau pun Lurviey telah pun bertukar wajah. Ngeee.. Perghh rupenye susah jugak nk buat apa yg Lurviey nk ni. Kekangan masa yg membantutkan kreativiti aku. Ah kreatif ker? Ok semua manusia kreatif cume bagaimana kekreatifan tu dipamerkan je yg berlainan. Manusia kan unik (haa keluaq da ilmu kaunseling :P) 

Ok la.. Puas duk fikir mcm mne nk buat header berkonsepkan info and plus kebanyakkan info more to sejarah and tentang Islam. Header jugak memainkan peranan terhadap sebuat blog. Personally bagi aku header secara tidak langsung merupakan pakaian kepada isi blog. Ye ke? Ok.. masing-masing ada pendapat sendiri. Tu pendapat aku. Aku rasa sepanjang aku blogging ni almost 20 header da kot yang aku da tukar untuk blog NBL ni.

Ini je la yg mampu dihasilkan setelah berapa kali diedit semula. Tapi aku rasa header sebelum ni lagi better dari yg aku buat nih. Aku bukan org yg tahu menahu pasal benda ni. Ni pun buat kat paint je. Photoshop? Huh pening kepala aku. Masa practical dlu pun, buat poster guna paint utk program (pecah tembelang). Haha..




Aku mula minat benda mcm ni lepas masuk kelas Dr.Diana. Orang yg bertanggungjawab buat aku jadi tak takut pada crayon,kertas lukis, pencil warna. Lepas masuk kelas die memang da transform jadi org yg minat benda mcm ni. Apa yg penting is kite tahu apa yg kite lukis and maksud di sebaliknya. Bukan digredkan kepada ABC mcm zaman sekolah dulu. Zaman sekolah tak pernah dapat A pun. Dapat B je.. 

Ok la those yg suke info tu boleh la terjah blog Lurviey kat SINI.. Sebagai tanda penghargaan, sila belanja Gulai Tempoyak Ikan Patin. Hehe.. 


P/S: Header tak penting tapi isi tu penting!!! :)

2 Komentar untuk "Header Baru Blog RR"

rajinyer nani..!
pandai lak tu... :)

tq so much ,, really appreciate syg coz , buatkan header banner utk blog redzuan-ridz abg :)..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top