Special Offer

Author

Pemenang Random Give Away by NanieyBarnieyLurviey

Assalamualaikum

Akhirnye tiba saat yang mendebarkan aku untuk mengumumkan siapakah pemenang GA aku yg kedua ini.. Ish.. Jantung aku plak yg berdengup kencang. 

Actually nk umum lewat sikit tapi last time da janji nk umum awal bulan kan.. Hehe.. Tapi hadiah aku akan hantar hujung bulan sekali dengan hadiah untuk GA kat SINI .. Sekali harung je la kan.. Ok la diumumkan.....

Pemenangnya ialah no.36....  Bukan aku yg pilih tapi random.org yg pilih.



Tahniah diucapkan kepada Cik Harty... Cik Harty sila inbox alamat kat fanpage NBL. Skang FP da boleh mesej..  Thanks for those yg join GA aku yg kedua ni. Now aku sponsor utk GA Kak Ayesha Ramlee. So klik SINI utk join GA tu. Kat situ banyak penaja dan hadiah yg menarik.. Hadiah aku biasa2 je. Tunggu online shop aku launch then leh la bagi yg up sikit.. Hehe..  So cepat join!!!!

P/S: Ada penggemar warna pink kat sini?

5 Komentar untuk "Pemenang Random Give Away by NanieyBarnieyLurviey"

tahniah cik harty, dia pun salah sorng sponsor GA jugak nie..

wahh tahniah kepada pemenangya...;-)

thanks. alhamdulillah. rezeki ni. tq yah. jap g masz email owner. pape pon, tengs..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top