Special Offer

Author

RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com

Assalamualaikum

Mlm ni nk join Segmen Kak Lida Rahim. Jom la support Segmen : RM150.00 | Give Away From lidarahim.com .Hadiahnye sangatlah menarik.. Tajuknye pun da menunjukkan bahawasanye hadiahnye berbentuk wang tunai yang akan diagihkan kepada

 Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang
 
 Syarat-syaratnye...
 
1. Sediakan satu entri khas yang bertajuk :  :: RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com :: dan linkkan ke entri ini
2. Copy & paste senarai hadiah di bawah ini ke dalam entri kamoo-kamoo.

Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang
3. Terbuka kepada blogger warganegara Malaysia sahaja.


4. Nak follow blog ini dialu-alukan tetapi tidaklah diwajibkan. Tapi make sure la masa pengumuman pemenang nanti dapat alert dan beri feedback dalam masa 3 hari selepas pengumuman dibuat. Lepas 3 hari tak der feedback, automatik LR akan buat cabutan baru untuk pemenang baru k.


5. Nak tag kawan-kawan juga dialu-alukan tapi tidaklah diwajibkan (those yg bca ni aku tag.. jom la join.. :)
 

6. Tinggalkan link lengkap entri kamoo-kamoo di ruangan komen entri ini. Oh ya.. letakkan sekali ID facebook atau alamat emel untuk mudah dihubungi nanti.

7. Tarikh tamat GA ini pada 07.05.2012 jam 12.00 tengahari.

See,,, Senang je kn syaratnye? So apa tunggu lagi.. Meh ler join..
 
 
 
P/S: Exhausted 


Tag : join segmen
3 Komentar untuk "RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com"

Assalam sis,

Terima kasih kerana sudi join GA akak. Semoga berjaya!

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top