Special Offer

Segmen: Review Blog by Misz Wenn

Assalamualaikum

Segmen ketiga ari ni aku join. Klink banner kalau nk join. Syarat yg tidak begitu ketat and mudah untuk aku follow. So aku join.. Watcha... 




> Tulis entry korang yang bertajuk " Segmen : Review Blog by Misz Wenn "

> Letak banner yang comot itew kat entry korang ( Linkkan ke sini )

>Suka hati korang lar nak follow atau like fan page aku ( takde unsur paksaan )

> Siap ? Tinggalkan Link Entry korang kat komen entry ini .

Objektif kali nhe simple jer . Supaya aku senang nak blogwalking korang and confirm lar kan nak tambah followers . Siapa yang tak nak followers and trafik naik kan . Selain tue aku nak promot blog korang yang gempak itew .

Tarikh tutup segmen ini : 10 April 2012 tepat jam 11.59 malam

Senang kan? So meh leh memeriahkan segmen ni..


P/S: Segmen apa plak lepas ni eyh??
Tag : join segmen
3 Komentar untuk "Segmen: Review Blog by Misz Wenn"

salam saya singgah sini..dari segmen same..jmput ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-review-blog-by-misz-wenn.html maseh:D

Singgah sini dr segmen yg sme :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top