Special Offer

Author

Best Keyboard for Banker

Assalamualaikum

Sapa bakal banker or accountant kat sini? Surely bile kena key in data using laptop sgt melecehkan unless you get the best keyboard mcm keyboard PC/Desktop kan? Ckp macam aku ni banker/accountant je kan? Akauntan tak jadi. Parent aku hantar masuk Matrikulasi, aku larik balik. Lastly amik business study and economy form 6. Alik-alik masuk Uni amik kaunseling. Wahaha.. Semua lari. Bak kata lecturer aku masa interview he said 'aku ni confuse' . Wahaha.. Tapi still wonder why aku dipilih???

Ok back to citer aku pasal keyboard. Today tersangatlah letih cuz pagi mengadap nombor sampai ke petang. Juling da mata aku. Takut salah plak kan. Silap sikit perghhh bleh rugi wooo.. Aku rasa nk bawak balik je keje ni kat rumah. Tapi... Ok keje time keje la.. Abis keje aku punye personal life la. Tapi cun jugak kalau ada benda alah ni kan? Senang nk buat keje. Smart plak tu.








Mane nk dpt keyboard mcm ni eyh? Tak pernah plak aku nampak sebelum ni...


P/S: Rindu Lurviey.. Tak dengar suara Lurviey lagi rini... =( Busy kn?


 
5 Komentar untuk "Best Keyboard for Banker"

cuba cari dekat kedai yg jual acsessories komputer..msti ada..

smart!..hehe,..naniey akauntan ka??mmg kna cri keyboard yg slesa..tdk jnuh tgk no..hehe

kedai comp byk .. terupa yg jual comp accesssr.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top