Special Offer

Author

Wishlist: Marcy Personal Trainer

Assalamualaikum

One of my wishlist. Gile sangap aku tgk Marcy Personal Trainer ni and also harga die ok la. Not so expensive. Damn... Rasa mcm nk grab jugak bulan depan. Sigh** I wish aku ada rumah aku sendiri. Senang nk membeli. Apa bleh buat duk hostel kan. Sabar-sabar. Simpan dlm buku letak dlm kocek je la. Nanti da move out from hostel bleh la beli. Yeeehaaa... Tapi bile? Aku tak pasti.



Paling best kalau dpt buat leg extension, leg press, pec fly, converging chest press and banyak la. Lagi best bile dapat tgk hasilnye. Wahaha.. Skinny mcm aku pun ada hati nk buat mcm ni? So what? Skinny doesn't meant tak boleh build up muscle and rid off the fat. Paling tak suke tgk flabby arm. Kalau yg skinny pun ada tendency flabby arm how about yang malas nk workout. *ramai perempuan yg flabby arm.yummies gitu

Apapun yg pasti aku sangat tengok menatang gym station ni. Wish that one day I have my own room utk workout. Boleh ke? Da beranak pinak ada masa ke? Ramai org ckp bile da beranak, da tak de masa nk fikir pasal badan. Emm no komen la sebab aku bukan kat tahap tu lagi. Panjang umur aku, sihat tubuh badan aku, leh la aku up entri kat blog aku ni. So sama-sama tgk and gelak la.


P/S: Buat hantaran syiok jugak kan? 22 bleh guna... Huhu...

5 Komentar untuk "Wishlist: Marcy Personal Trainer"

haha klu pkai ni..mmg taf lah bdn kita nti..

haha , nk buat hantaran ? agak2 nak lapik guna apa ek ? hahaha .. I'allah nanti tercapai gak nk beli oke ..

ayu: nk firm je. kalau ketul2 sgt kang pelik plak.. haha
fiza: kena wat replika la.. jenuh la nk ngangkat kalau yg betul heee. :)amin...

woo . besar la hantaran klu gituu . hihi

semoga impian kamu terlaksana dear :)

dah beranak pinak tu la yang kena jaga badan :)nak maintain cantik dimata suami..ngeeee..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top